• 瀏覽: 122,669
  • 回覆: 788
  • 追帖: 3
+16
一睇就知假新聞.

以後唔係made in usa都唔準用

引用:
原帖由 u_77543 於 2019-7-13 07:38 AM 發表

好多暴徒無得上大陸,就算上得去,可能返吾到來🤣🤣🤣
佢哋沒有回鄉卡😜

班暴徒去圍肥佬黎,取錢,他剛收了幾億黑錢,吾分俾你班暴徒!點做大佬?你班友又無美金,又無護照,只糸識周街吠,又Q用咩🤣🤣🤣

真係生於亂世咯

其實台灣都有好多 抗議示威行動 成班暴徒去曬台灣 大把工作做 又有人工收 贏咗變曬英雄 輸咗又有錢 雙贏

中國好野

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-13 08:49 AM 發表

周圍張貼唔小學雞咩?
點做先唔小學雞又表達到佢地訴求?

這件事本身就有奇怪的地方
看完這新聞
上去看看這鳳凰集運~公告話7月11日0點開始
但公告發布時間卻是11日20點56分
在生效後再通告?
然後再看看網上其他集運公司~起碼不下20家不同公司(包括順豐)
都冇見到相關公告或通知
我懷疑這公司背景鬼鬼地~自已做個公告就當海關通知~

識埋就梗係買 Made in USA 啦,Made in Japan 咁囉。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-7-12 03:54 PM 發表
買淘寶???

唔支持美國貨
老友,平嘢,邊個唔想用?美國貨,貴,買唔起呀,幾九好笑。日日話反共,用其貨,飲其水,食其物,淘其寶。😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 belady 於 2019-7-12 04:06 PM 發表

暴徒好心爭氣d連底褲都要除埋
老友,除底褲無所謂,口罩點除呀,比人認得,點算好呀。

引用:
原帖由 Aurora1 於 2019-7-12 04:09 PM 發表
真心欣賞大陸行動決定及速度,又快又清晰
如果要捉人,按照定貨人資料,收貨人地址,逐個捉,死未,用國貨反中國。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]