• 瀏覽: 122,671
  • 回覆: 788
  • 追帖: 3
+16
黃黃3 大死穴:口罩,尾班車,淘寶,要勇武缺1不可。😏

不如禁哂所有衣物去香港啦!咁d人咪冇衫著囉,都On9嘅
示威者本身都唔會淘寶買嘢啦

引用:
原帖由 周猩猩同學 於 2019-7-13 01:26 AM 發表

見到你地無知被洗腦個樣仲好笑,呵呵
就係有你地自以為是嘅人,香港先比你地攪到亂囇,得閒就做啲對社會有益野,唔好周圍話人,明未

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 03:40 PM 發表
https://lh3.googleusercontent.com/_FQ5wj-8heoSqXia-cx0Yxv_IR_Aq9mc6vsah1vbH0qeFT7q8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
大戰開始了, 先切斷物資的援助. 慢慢一步步燒有心人的銀紙, 似在迫一些人快些出手, 不過不用急,受聘的暴徒不急的,最好日日STAND BY, 日日收錢.

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-7-12 04:02 PM 發表
恐黃症!🤒
大陸d海関高層真係要睇醫生!
唔是病嘅話就是敎育水平問題……人家唔買黃色買紅色,咁又禁紅色嗎??定是頭盔雨傘全不出口??傻到笑死人!🤒🤒🤒
有d人拍中央馬屁,拍到笑死人,大陸水平是咁架啦! ...
豬嘅說話就係咁架啦️,豬嘅水平。

引用:
原帖由 阿的斯亞貝巴 於 2019-7-13 06:40 AM 發表
不如禁哂所有衣物去香港啦!咁d人咪冇衫著囉,都On9嘅
示威者本身都唔會淘寶買嘢啦
你識晒所有示威者? 他們真的不用淘寶?
既然他們不用, 如何禁都沒有影響, 你不必理會.除非你...

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-12 15:40 發表
https://lh3.googleusercontent.co ... 8Yy45CtZzaPFDfKyqnw

內地海關昨日(7月11日)向集運公司發出通告,嚴詞警告,表明會嚴查包裹,禁運一系列包括黃色頭盔、黃色雨傘、擴音器、黑色T恤等物品,又表明一旦發現有關物品,會「追究到底」,後果「無比嚴重」。
...
應該俾佢運,然後追查收貨人資料好一網打盡

咁睇黎中國真係幾驚呢班友
陣間散開去就好似上次武漢果班咁有樣學樣
你知而家中國唔會夠膽好似64 咁再清場
國際又望住哂太多輿論壓力
所以最多做啲小動作

黃黃好驚,淘寶早已成為黃黃生活必需,尤如大陸上唔到fb一樣咁慘🤣
香港淘唔到,慘過死老豆。🤣

暴徒大笑話

仲有最近用既雷射槍,射向警員,應該都係淘返黎

反中國但愛淘寶

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-7-13 01:29 AM 發表

到天光一班廢青搞完破壞沙田同上水,跟住又去深圳吃喝玩樂了。

我相信深圳邊防警察做好準備招呼呢班搞事嘅廢青
好多暴徒無得上大陸,就算上得去,可能返吾到來🤣🤣🤣

風高亮節既革命竟然用淘寶貨 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]