• 瀏覽: 66,649
  • 回覆: 494
  • 追帖: 4
+15
今次支持職攻盲班獚狗

下午先去吉野家食完,座滿哂,條隊排長龍,暫時無影響

昨天仲係良心企業

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-7-12 03:39 PM 發表

顏色革命(黃衛兵/港式文革)
連儂牆/港式大字報
https://youtu.be/r-fwq2_HvgY

烏合之眾(遊行示威)
https://www.youtube.com/watch?v= ... DTkIgO5M-L6_1_wgKDQ

這條片很反映到目前情況, 解釋到群眾的盲目. ...
一百年前的預言,果然到位。

合興油廠的吉野家管理也是有缺陷問題吧!

Social Strategy HK <-- 呢間廣告公司千其唔好用,大家Share出去抵制佢

吉野家咁平,學牲都罷食既話就無選擇,得返M記。M記食得多等於慢性自殺

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-7-12 03:49 PM 發表
吉野家咁平,學牲都罷食既話就無選擇,得返M記。M記食得多等於慢性自殺
還有茶記

引用:
原帖由 露線圖 於 2019-7-12 03:19 PM 發表
就警方撕走大埔「連儂隧道」警員個人資料貼紙事件,連鎖餐廳吉野家日前在Facebook發文改圖「抽水」暗諷,事後涉事的外判廣告公司遭解約。
職工盟在Facebook發文,不滿擁有香港...

//static.hkej.com/hkej/images/2019/07/12/2189981_eebdf1b8681e7ff9d4ab88eb19a3595c_620.jpeg

鬥商家...:smile ...
又係食花生,等睇戲既時候

引用:
原帖由 Karlching 於 2019-7-12 03:52 PM 發表

還有茶記
茶記食個炒菜加個飯都60,貴過快餐

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-7-12 03:24 PM 發表
反轉豬肚快到呢……
前日咪話要食多啲吉吉家嘅?又話要日日都去食嘅?

如果咁嘅廣告員工叫做冇錯,下次用公司Facebook私用 求婚呀,尋仇呀,都得啦!

嘩咁攪,香港經濟死實。商家在黃色恐佈下只有切資。到時犯民又做文章。沒完沒了。直至香港變回漁港

今日十二點半經過中環吉野家,已經大排長龍,可見市民係支持吉野家的。

李卓淫正一攪屎棍,五行欠打,小心出街俾雷劈呀,曲街 😡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]