• 瀏覽: 66,663
  • 回覆: 494
  • 追帖: 4
+15
引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2019-7-12 04:01 PM 發表

唔知佢其他客戶會點呢
華為應該要棄用呢間廣告公司啦

早兩日黃c仲讚良心企業, 要多d幫襯,

咁快反轉豬肚...

職工盟好野, 裁員潮由今日正式開始

啱啦,圍佢啦,入去擺低一兩蚊攞飯食

引用:
原帖由 kelvin167 於 12/7/2019 04:04 PM 發表

玩得政治預左要還架啦,輸唔起又吹雞黑衫口罩圍鳩人,正仆街
無計啦,班廢青暴徒唔敢落油尖旺踩鳩黑社會場,咪轉個撚頭恰鳩啲奉公守法嘅好市民咯

引用:
原帖由 露線圖 於 2019-7-12 03:19 PM 發表
就警方撕走大埔「連儂隧道」警員個人資料貼紙事件,連鎖餐廳吉野家日前在Facebook發文改圖「抽水」暗諷,事後涉事的外判廣告公司遭解約。
職工盟在Facebook發文,不滿擁有香港...

//static.hkej.com/hkej/images/2019/07/12/2189981_eebdf1b8681e7ff9d4ab88eb19a3595c_620.jpeg

鬥商家...:smile ...
黃衛兵文革批鬥

引用:
原帖由 anglelinyuen315 於 2019-7-12 03:49 PM 發表
Social Strategy HK  
重有呢啲客戶。

附件

IMG-20190712-WA0013.jpg(114.91 KB)

IMG-20190712-WA0011.jpg(123.19 KB)

IMG-20190712-WA0010.jpg(99.85 KB)

IMG-20190712-WA0012.jpg(111.42 KB)

五十步笑百步,之前出咗個廣告班黃人叫好叫座仲話要去幫襯,人地抽起廣告表明立場就即刻圍人,呢啲唔係政治打壓?

咁多分店,圍邊間?

個員工假公濟私、公器私用
一己之私,不顧及公司要養眾多員工

抵炒

黃衛兵又黎料....

打到間鋪執笠好唔好?到時有幾多職工失業呀?失業你哋係咪去幫佢呀...................職工盟!?

引用:
原帖由 ruby1979 於 2019-7-12 04:02 PM 發表
職工盟咁做只會令更多僱主係請人時審查埋應徵者的社交平台,黃c......僱主點會請得起。
見到CV原來做過寶礦力或者吉野家marketing都唔敢請

在商言商,吾鐘意咪換廣告商,有什麼問題?正如寶矌力一樣換TVB啦!又吾見職工盟出來?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]