• 瀏覽: 66,629
  • 回覆: 494
  • 追帖: 4
+15
今晚去打鍋! 

職工盟咁做只會令更多僱主係請人時審查埋應徵者的社交平台,黃c......僱主點會請得起。

呢間野好多分店都好dirty
請都唔想圍

又多一個項目同N E D收錢

引用:
原帖由 露線圖 於 12/7/2019 03:19 PM 發表
就警方撕走大埔「連儂隧道」警員個人資料貼紙事件,連鎖餐廳吉野家日前在Facebook發文改圖「抽水」暗諷,事後涉事的外判廣告公司遭解約。
職工盟在Facebook發文,不滿擁有香港...

//static.hkej.com/hkej/images/2019/07/12/2189981_eebdf1b8681e7ff9d4ab88eb19a3595c_620.jpeg

鬥商家...:smile ...
而家啲黃絲剩係識得玩批鬥。奉勸香港老板請人見工果陣要對方填寫Facebook帳號,同埋自己嘅政治取態。如果愚到黃絲反中,或者收收埋埋唔肯回答嘅一律不聘請

費撚事萬一請個黃絲返嚟比人炒魷,跟住打電話叫新記譚文豪帶班黑社會過嚟圍鳩班公司,將公司大肆破壞。到時個個戴撚住口罩,就算有cam影住用法律途徑好難追究

吊佢老尾,乜9事都圍,真是號召到多人就惡,正杏加橙

引用:
原帖由 hospitalhead1 於 2019-7-12 04:01 PM 發表
罷食吉野家,沽空47號仔
你買到幾多手呀?沽,,,

吉野家好難食

快啲去下一次目標係銀行仲好, 搞埋金融市場香港快啲冧
有錢嘅一部分人完全冇問題, 之後佢哋自作孽

引用:
原帖由 露線圖 於 2019-7-12 03:19 PM 發表
就警方撕走大埔「連儂隧道」警員個人資料貼紙事件,連鎖餐廳吉野家日前在Facebook發文改圖「抽水」暗諷,事後涉事的外判廣告公司遭解約。
職工盟在Facebook發文,不滿擁有香港...

//static.hkej.com/hkej/images/2019/07/12/2189981_eebdf1b8681e7ff9d4ab88eb19a3595c_620.jpeg

鬥商家...:smile ...
玩得政治預左要還架啦,輸唔起又吹雞黑衫口罩圍鳩人,正仆街

炒就炒架啦。圍人/串人就得,人地唔認同就唔得,港式民主,屌李老母你食仁

李卓淫叫人衝自己鬆,,一定贏。

炒得好

唔係政治打壓, 事實証明咗呢個員工令公司生意差咗.

引用:
原帖由 清晨可愛的天才 於 12/7/2019 04:04 PM 發表

你買到幾多手呀?沽,,,
佢有撚錢咩,毛就有條

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]