• 瀏覽: 66,628
  • 回覆: 494
  • 追帖: 4
+15
咁,佢間嘢重有呢啲客戶,如果呢啲商家都割蓆,你職工盟去圍晒佢吖笨。啲客係俾錢你推廣,唔係俾錢你倒米,唔附合要求唔俾人停止合作架?你地夠成日叫呢個叫嗰個落台啦!而家黃廣告公司係咪條氣唔順要搵李九出頭呀!

附件

IMG-20190712-WA0013.jpg(114.91 KB)

IMG-20190712-WA0011.jpg(123.19 KB)

IMG-20190712-WA0012.jpg(111.42 KB)

IMG-20190712-WA0010.jpg(99.85 KB)

去買飯 人太多  次次等好耐

小D人去都好丫

職工盟D人傻架?公司入面有人私下亂做野,搞到公司有問題唔炒得?咁係唔要升佢職俾埋股份佢先啱?

要交左會費先

引用:
原帖由 erectdick 於 2019-7-12 03:27 PM 發表
職工盟有無掌握到d會員失業嘅後果?有無問下張宇人/田大少呀。唔好人地矛左份工你就。。。。。。。四個大字!
你唔係攞廿蚊張同田少比較丫
豬可以同人比較?

冇所謂喎,早輪傳過吉野家將來自"福島"食材來港賣,今次當李呃人為民除害囉。

引用:
原帖由 e5432whm 於 2019-7-12 03:30 PM 發表
公司是做生意的地方, 不是搞政治的地方, 何況相關員工公器私用累公司損失, 公司民事反告佢追討賠償都仲得
黃狗應有嘅下場!!

幾時都話佔中畜冇個好人

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-7-12 03:58 PM 發表
要交左會費先
講出重點!

睇唔到炒有乜問題!?

罷食吉野家,沽空47號仔

引用:
原帖由 anglelinyuen315 於 2019-7-12 03:49 PM 發表
Social Strategy HK  
唔知佢其他客戶會點呢

去日本總店嘈ar ma

又到職工盟抽水

圍緊啦喎,有無直播??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]