• 瀏覽: 62,073
  • 回覆: 478
  • 追帖: 1
+15
一致同意?幾時被人代表左?

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 05:18 PM 發表

人命都可以比你地講到咁微小
在我角度睇。漢奸並唔係人。

戰你老母,死漢奸

佢老尾,佢憑咩代表我戰佢老母

.

附件

cheap-01.jpg(268.53 KB)

肥佬黎發達咯!

搵埋蟑蕉容,量尿盅墊底

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:52 PM 發表
美國之音
黎智英:香港正在美國的敵營里為美國而戰
至於美國高級官員在會見他時是否承諾支持香港,黎智英沒有對此做出具體說明,而是說,美國官員理解,香港正在為美國而戰。
他說:“他們都一致同意,香港正在(與中共政權)進行一場與美國有著同樣價值觀的戰爭,這意味著,我們在你們的敵人陣營里為你們而戰。我們需要你們的支持,沒有支持,我們就沒有堅持這種抵抗的道德和物質上的手段。你們的支持非常重 ...
名人名句 呢個仆街唔死都冇用

尼條 pk, 佢啲仔或者孫最好冇 pat pat !

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:52 PM 發表
美國之音
黎智英:香港正在美國的敵營里為美國而戰
至於美國高級官員在會見他時是否承諾支持香港,黎智英沒有對此做出具體說明,而是說,美國官員理解,香港正在為美國而戰。
他說:“他們都一致同意,香港正在(與中共政權)進行一場與美國有著同樣價值觀的戰爭,這意味著,我們在你們的敵人陣營里為你們而戰。我們需要你們的支持,沒有支持,我們就沒有堅持這種抵抗的道德和物質上的手段。你們的支持非常重 ...
好吧, 美國請先給予所有香港市民美國居留權, 否則一切不用談

引用:
原帖由 shinzi 於 2019-7-13 09:58 PM 發表
香港為什麼要為美國而戰,為了幫美國打倒中國?
對於漢奸來說,當然是唯一目標

引用:
原帖由 benben999 於 2019-7-13 11:52 PM 發表

好吧, 美國請先給予所有香港市民美國居留權, 否則一切不用談
關塔那摩灣,去不去?

DKLM,又唔叫自己個仔去戰,肥老黎死全家,報應不爽!

捉漢姦,我唔介意洗頭艇再次出動

借今次戰績,cap水飽哂。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]