• 瀏覽: 62,494
  • 回覆: 478
  • 追帖: 1
+15
咁一人比最少比幾球野嚟先有誠意㗎嘛

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:52 PM 發表
美國之音
黎智英:香港正在美國的敵營里為美國而戰
至於美國高級官員在會見他時是否承諾支持香港,黎智英沒有對此做出具體說明,而是說,美國官員理解,香港正在為美國而戰。
他說:“他們都一致同意,香港正在(與中共政權)進行一場與美國有著同樣價值觀的戰爭,這意味著,我們在你們的敵人陣營里為你們而戰。我們需要你們的支持,沒有支持,我們就沒有堅持這種抵抗的道德和物質上的手段。你們的支持非常重 ...
何解要為美國而戰,👎笑話,大漢奸、窮途末路,而亂噏廿四、尾巴盡露

感謝美國,打倒共產黨!

引用:
原帖由 JC912 於 2019-7-13 08:55 AM 發表
感謝美國,打倒共產黨!
唔係美國幫你打倒,係你衝出去幫美國打倒中共。
主僕不分。

毒果妓者可唔可以唔好成日係自high當全部人心聲好嘔心

引用:
原帖由 多拉肥夢 於 2019-7-13 08:54 發表
咁一人比最少比幾球野嚟先有誠意㗎嘛
呢位師兄就啱啦,起碼一人幾球美金 8百萬人 乘 三百萬美金,條數好襟計,美國佬記得找數

習:想我買大豆都得 ....

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-13 09:00 AM 發表

唔係美國幫你打倒,係你衝出去幫美國打倒中共。
主僕不分。
打倒共產黨!

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:52 PM 發表
美國之音
至於美國高級官員在會見他時是否承諾支持香港,黎智英沒有對此做出具體說明,而是說,美國官員理解,香港正在為美國而戰。
他說:“他們都一致同意,香港正在(與中共政權)進行一場與美國有著同樣價值觀的戰爭,這意味著,我們在你們的敵人陣營里為你們而戰。我們需要你們的支持,沒有支持,我們就沒有堅持這種抵抗的道德和物質上的手段。你們的支持非常重 ...
肥佬黎弦外之音:我個美國護照有著落
美國佬弦外之音:我重唔多樣嘢、同你中個貿易談判

我系香港人,黎子英不能代表香港, 我不會違背良心做漢奸。

好心阿爺揾特工夾佢番大陸

引用:
美國之音
如果大家認同係中國人嘅請你把蘋果Apps delete咗佢

引用:
原帖由 Play_game 於 2019-7-13 12:08 AM 發表
香港幾時變左為美國而戰
既然有200幻+1, 自然會有為美國而戰呢種幻覺

肥佬黎為美國而戰?咁中央可以做嘢

爲美國戰鬥
咪L on79啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]