• 瀏覽: 62,078
  • 回覆: 612
  • 追帖: 1
+42
引用:
原帖由 PacificIslander 於 2019-7-12 02:41 PM 發表
司法覆核?  搞清楚自己係男係女先啦!

good question

毛婆都話衝就係暴動要坐十年

事實係暴徒 發動暴動,今次仲要係菊花小隊暴徒

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-12 02:35 PM 發表
【Now新聞台】民陣將申請本月21日晚上7時半至9時在金鐘集會,重申五大訴求,包括設立獨立調查委員會。民陣召集人岑子杰表示,將就警方在6月12日的行動提出司法覆核。

林鄭奴偉聰
吹水唔眨眼
你推我御
究竟邊個話暴動

新聞來源連結:
http:// ...
奴一哥退休前, 給淋病一片蕉皮, 全因奴一哥知淋病又要警察做淋病擋箭牌!

引用:
原帖由 酒店忽然浴缸 於 2019-7-12 02:41 PM 發表
https://youtu.be/ZQfOfIAexzw  和平示威,還是暴動??揾個局外人問問,,,
和平掟磚頭

附件

20190614_6a3cdf72011aaca43bb9hosIYC98FyNL.jpg(69.37 KB)

20190614_69f740218884b05f6a2aicVk4GaXm5r5.jpg(70.72 KB)

20190614_2fc93c79404c58793e4dgIptIT9eqdQw.jpg(68.9 KB)

你地口中既中央暴政, 夠有幾億人支持啦......淨係黨員都有九千幾萬.

再且, 當日遊行得五十萬人
引用:
原帖由 ff88 於 2019-7-12 03:30 PM 發表
暴徒 暴動 有200萬人支持呀。咁都吾敢認

612所有示威者都手無寸鐵
真正暴徒係警察 多次衝擊和平理性示威者

引用:
原帖由 LT3648 於 2019-7-12 02:45 PM 發表
打錯字啫!若有需要出封信修改囉!
人地縮沙畀人落台啦

有暴動的就是暴徒,和平遊行的就係好市民。
冇衝突

岑子杰是屎忽鬼

都多撚餘,擺到明就係暴動,成撚日講一大班人係和平示威,但就係有一班人係你地掩護之下暴動啊MA,咁都重要拗,當所有香港人係白痴,食屎啦,不男不女杰

612係徹頭徹尾的暴動。

人在做,天在看!自己知自己事!
犯法,就要預咗接受審訊!

夠膽做唔夠膽認

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]