• 瀏覽: 50,669
  • 回覆: 459
  • 追帖: 4
+18
聽日開始,大家係街見到犯民/港獨/偏黃獨立界別既banner,即剪!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-7-12 12:41 PM 發表
又話和平又話唔還手..........1日就現形
尋日撐吉野家,今日血洗吉野家都係咁啦

引用:
原帖由 launch_date 於 2019-7-12 12:50 PM 發表
南亞裔男子都關心送中條例??
好明顯黃屍請返嚟啦

引用:
原帖由 oldbeer 於 2019-7-12 12:57 PM 發表

奇怪討論區很多喊打喊殺的人,現實中在南亞面前冇出手亦冇出聲
仲有幾件黃屍護駕,防止旁人協助被打者添

引用:
原帖由 東星 於 2019-7-12 01:55 PM 發表
啲咁既垃圾,最好用PAT屎點綴吓
是九龍皇帝才對

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2019-7-12 01:58 PM 發表
撕紙男則涉嫌「刑事毀壞」被捕????

真係奇聞~

盡公民責任清理垃圾都比人拉???
咁以後見到條街有垃圾係地下, 邦手執起掉入垃圾桶, 會唔會比人告? ...
刑毀係涉及打跌人部手機,唔係因為撕紙

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-7-12 12:32 PM 發表
有鑑於黃色暴徒已邪惡至極點,從今開始,不管是我認識的,不認識的。只要我知道其是支持犯氓,或投票給犯氓,以至支持暴亂,甚至參予暴亂者,此等生物及南亞,若遇到困難,或有危難時,我不會給予幫助及救援,立此為據,沒有完結限期。
此等生物若需要幫助,金錢,請找黎賤英及犯氓。 ...
洗撚你幫咩

一拳就KO
夠膽就圍翻佢地啦

香港 一向都係雙準則 香港所有政府部門 都係 欺善怕惡 以多欺少 所以現今做香港普通市民十分難

提示: 違規內容已被屏蔽
點解撐政府既都係年紀大同咁暴力既?

請南亞黑幫做打手😡

引用:
原帖由 牙擦蘇 於 2019-7-12 02:12 PM 發表

9909467刑毀係涉及打跌人部手機,唔係因為撕紙
其實大家都知擺明係屈佢啦

黑衫軍志在制做寒蟬效應, 等普通市民唔敢再得罪佢地

因為市民做錯就會受法律制裁, 但係黑衫軍就已經在法理之外, 不受限制

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]