• 瀏覽: 50,616
  • 回覆: 459
  • 追帖: 4
+18
等睇警察/解放軍大戰南亞

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-7-12 05:48 PM 發表

唔撐警,唔通撐黑社會譚文豪咩
警方軟弱無能叫我點撐?

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-7-12 12:37 PM 發表
「刑事毀壞」?
呢個政府癡Q咗呀?非法標貼嘅唔告,走去告個幫手清潔嘅。
x999999
呢個政府癡Q咗呀!
呢個政府癡Q咗呀!

引用:
原帖由 launch_date 於 2019-7-12 12:50 PM 發表
南亞裔男子都關心送中條例??
收錢做野姐

人渣政棍張狗熊終於派出手下去襲擊市民了, 南亞罪犯假難民四出作惡亂港禍港害市民, 真係要多謝犯民賤狗港奸招攬同包庇了...

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-7-12 12:30 PM 發表
修訂《逃犯條例》草案的爭議,對社會各界造成難以修補的撕裂,全港多區因為反修例而「遍地開花」的連儂牆,亦接連出現多宗市民之間的衝突。昨(11日)深夜11時許,港鐵長沙灣站C2出口對開的連儂牆亦發生同類事件,據悉一名中年男子,撕走連儂牆多張memo紙,與現場人士一度爭執及推撞。期間,一名南亞裔男子,疑不值其所為,出手拳毆撕紙男致倒地。南亞漢事後逃去,撕紙男則涉嫌「刑事毀壞」被捕。

https://c ...
如果啲人喺黎生屋企貼 memo, 佢撕左會吾會告?

無理合法化
刑毀立法會合法化

引用:
原帖由 ray99hk 於 12/7/2019 06:02 PM 發表

如果啲人喺黎生屋企貼 memo, 佢撕左會吾會告?
肯定唔會,黎生同意

蕉熊派班南亞兵出動了

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-7-12 12:37 PM 發表
「刑事毀壞」?
死垃圾政府,上次圍女仔個男人捉L到未啊?

唔好危言聳聽,清潔香港都犯法,貼就係

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-7-12 12:30 PM 發表
修訂《逃犯條例》草案的爭議,對社會各界造成難以修補的撕裂,全港多區因為反修例而「遍地開花」的連儂牆,亦接連出現多宗市民之間的衝突。昨(11日)深夜11時許,港鐵長沙灣站C2出口對開的連儂牆亦發生同類事件,據悉一名中年男子,撕走連儂牆多張memo紙,與現場人士一度爭執及推撞。期間,一名南亞裔男子,疑不值其所為,出手拳毆撕紙男致倒地。南亞漢事後逃去,撕紙男則涉嫌「刑事毀壞」被捕。

https://c ...
南亞係企黃絲個邊,難民之父發功,黃絲要正視暴力

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-12 12:38 PM 發表
打佢老母
唔係正視暴力咩?

引用:
「刑事毀壞」?
抵撚死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]