• 瀏覽: 137,877
  • 回覆: 8
  • 追帖: 5
+44
以後多食吉野家

引用:
原帖由 Heyjoejoe 於 2019-7-12 09:51 AM 發表

藍C會理智
聽講理智嘅人做唔到藍C
所以律師、醫生、教師 呢D教育水平高嘅都比較難做到藍C

不服來辯
笑死,而家人地講緊理智喎!
你理解能力好到咁,睇得出你d教學水平好高

引用:
原帖由 louie2006 於 2019-7-12 09:58 AM 發表
我既意見:等等就會有好多人x 吉野家.

但我覺得,你要x警察係個人自由. 但用公司立場做呢d野. 亦冇事先得公司同意

呢樣唔係立唔立場事, 係違反工作職務

簡單黎講, 你無視上司的命令自己做左d 影響公司, 甘人抄.  我個人覺得沒有問題

歡迎黃絲係x 我 ...
自己有立場冇問題,但把自己立場放落公司度,私自出抽水廣告就有問題,炒佢好合理,最好要佢賠償損失

引用:
原帖由 girlontheway 於 2019-7-12 01:27 PM 發表
好好笑囉,初初出獅子狗個廣告,黃絲話會支持吉野家,3餐都去食。到而家老闆出黎割蓆,黃絲就話唔會再食吉野家,爐底有蟲,污糟邋塌,唔好食。
咁既然有蟲,當初又話支持? ...
佢哋而家仲不停打去食環投訴同去吉野家坐唔叫野食,白痴到

引用:
原帖由 led_dada 於 2019-7-12 01:40 PM 發表
吉野家大獲 實俾人圍住唔俾佢做生意
RIP
好慘,班賤人一定會玩殘佢為止

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2019-7-12 02:18 PM 發表

黃狗有撚錢,呢啲玻璃心轉個頭佢走去跳樓,又懶9人迫死佢
小黃人全部都係無業,學生,待應,跟車,有撚錢咩。最搞笑冇錢叫人去禁錢抵制中銀

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-7-12 02:50 PM 發表

有老有嫩,不過都係黑鮑黑提
好樣衰

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-7-12 03:33 PM 發表

好似我公前公司有條女,話唔做,入嚟同我講,我走嘞,不過我將我打嗰啲嘢洗晒嘞。好似好得戚咁。
我話:你洗晒呀?唔係嘩?
佢話:啲嘢我打嘅,我走梗係要使晒佢啦。
我話:吓,啲嘢係你架?係公司架喎。好在你唔係建築工人啫,如果你起幢樓,唔做時咪要拆咗佢?你收人工,做嘅嘢就係公司嘅。我可以報警...
都未講完,佢已經哇,哇...咁喊出嚟! ...
咩年齡?真係不知所謂

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-7-12 06:46 PM 發表
剛剛睇到...有白痴仔高人「齋坐唔食迫爆吉野家」..

令我諗起電影古惑仔劇情.
香港教育教出呢d白痴仔

主題標籤 #港鐵
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]