• 瀏覽: 137,823
  • 回覆: 1,013
  • 追帖: 5
+44
引用:
原帖由 yin2604 於 2019-7-12 10:00 AM 發表

崩口人忌崩口碗
此地無銀三百兩
都係多謝一班連登廢柴同黃狗港毒咁關照,呢位員工玩反骨就算去連登都會比人踼走

差佬收兩三雞月入去撕紙,on9 fb 小編抽水抽到被人炒魷兼劃花自己個底,高低立見。

小編衰呢d,想搵番同行都好難,一做ref. Check即刻收皮,以後放心全職擲磚。

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2019-7-12 09:11 AM 發表
老實,抽呢下水真係好克人憎,好唔妥。 一般網民就話啫!始終係一間公司。
同九巴抽許志安果下咁上下,好學唔學,學100西毛

引用:
原帖由 CY5.0 於 2019-7-12 09:55 AM 發表

原post其實一句同警察有關嘅野都無
全球都係大家亂諗
而家吉野家咁講,變相佢地正式將「獅子狗」同警察聯成有關!
佢而家咁就真係辱警喇!!
D死黑衣已經拎緊個廣告打咗好幾次飛機,而家炒人就係要佢地陽頹

點解? 我睇唔明點解辱警

總裁好波,抄垃圾職員不手軟,天地有正氣

今日去吉野家食早餐
+2元嘆埋杯咖啡先D

邊間黃色外包廣告公司?麻煩開名。

引用:
原帖由 kkfok1031 於 2019-7-12 10:04 AM 發表
點解? 我睇唔明點解辱警
無咩點解,因為你覺得辱警好正常

引用:
原帖由 Heyjoejoe 於 2019-7-12 09:51 AM 發表

藍C會理智
聽講理智嘅人做唔到藍C
所以律師、醫生、教師 呢D教育水平高嘅都比較難做到藍C

不服來辯
笑死,而家人地講緊理智喎!
你理解能力好到咁,睇得出你d教學水平好高

炒得好

良心企業炒黃廢,大快人心,今日就去食吉野家支持

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-7-12 09:23 AM 發表

come on ~講緊香港嘛
香港仲有言論自由,同志唔洗慌。哥哥誓死捍衛你表達言論嘅自由 💩
言論自由係咪普世價值先? 係就要用普世標準來比較。
最標榜言論自由嘅美國又點呢?
"美國的警察在何種情況下都可以開槍,美國法律規定,如果罪犯拒捕,警察可以合理地使用致命性武器。美國聯邦法和各州的刑法對於襲警犯罪的規定非常詳盡:任何人不得對正在執行公務的警察人員進行任何形式的威脅、襲擊和傷害,不得接觸警察的身體,而威脅包括口頭語言上的威脅。"
所以所有自由都有底線,唔係有自由做乜都得。
如果差佬日日見到你就吊你,算唔算有佢嘅自由😁😂
你做牧師神父做禮拜,有冇自由話信徒係狗,叫耶穌打狗你,吊你老母?😚😚
只有心理唔平衡嘅精神病人,先至會唔識得尊重人,會去搞一班保護你嘅人,你如果有呢種病,不如早日求診😎

間廣告公司會唔會告個黃色員工賠償?

食pizzahut啦,食咩吉野家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]