• 瀏覽: 137,896
  • 回覆: 1,013
  • 追帖: 5
+44
引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-7-12 09:12 AM 發表
慈母又玻璃心啦
點都唔夠你地玻璃心,人地影相又比你地圍,tbb公正報導新聞,你地又話要抵制人地,一條修訂逃犯條例,就搞到你地個個騰晒雞,好似身上屎咁,究竟誰玻璃心呢?成日笑內地人玻璃心,呢d係咪叫50步笑100步???💔💔💔

柒仔...ON9仔, 轉行啦

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-12 08:36 PM 發表

你錯呢..........老闆本身都傾向黃多少少......都有出過文章....!!
不過作為做生意佢又有另一個做法.........吉個品牌日本企唔到......內地又初起步......這次好玩呢...!! ...
唔知呢,總之罷食

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-7-12 09:17 AM 發表
真係有黑衣人自把自為,畀人炒咗抵死,我會再幫襯返吉野家
大陸人好鐘意反日反吉野家喎

凸然有咁撚多哈日撚
正 漢姦走狗賣國賊
你哋唔記得八年抗戰

做大眾市民生意 中立持平唔好搞政治好d 呢d員工為一刻銷量亂嚟 遲早害死老闆 就算老闆係黃係藍 都唔歡迎呢種人做員工

無解僱wor,  吉野定老闆都無料到

引用:
原帖由 fatcrab08 於 2019-7-13 04:55 PM 發表

大陸人好鐘意反日反吉野家喎
大陸人反黑衣

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-7-13 06:44 PM 發表

大陸人反黑衣
大陸人反日本 英國 台灣 美國
菲律賓 印度 印尼 澳洲 太陽 月球
火星 反得最勁就係香港

咁都炒 有無天理

引用:
原帖由 fatcrab08 於 2019-7-13 06:44 PM 發表

大陸人反日本 英國 台灣 美國
菲律賓 印度 印尼 澳洲 太陽 月球
火星 反得最勁就係香港
大陸人反反中狗

引用:
原帖由 四眼仔 於 2019-7-12 09:04 AM 發表
記者冼國強報道:對於旗下企業吉野家發布疑似「辱警」廣告,全國政協委員、香港合興集團有限公司總裁洪明基表示,事先不知情和極為憤怒,強調有關廣告已刪除,外包廣告公司已解約,負責廣告事務的公司員工已被解聘。
7月10日,針對大埔「連儂牆」出現含有個別警員資料的紙張,涉嫌違反私隱,約60名防暴警察到大埔港鐵站行人隧道,清除有關紙張。有激進網民侮辱警方為「撕紙狗」。
香港吉野家卻在此時在Facebook ...
有冇解顧,誰知道?

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]