• 瀏覽: 138,028
  • 回覆: 1,013
  • 追帖: 5
+44
引用:
原帖由 四眼仔 於 2019-7-12 09:04 AM 發表
記者冼國強報道:對於旗下企業吉野家發布疑似「辱警」廣告,全國政協委員、香港合興集團有限公司總裁洪明基表示,事先不知情和極為憤怒,強調有關廣告已刪除,外包廣告公司已解約,負責廣告事務的公司員工已被解聘。
7月10日,針對大埔「連儂牆」出現含有個別警員資料的紙張,涉嫌違反私隱,約60名防暴警察到大埔港鐵站行人隧道,清除有關紙張。有激進網民侮辱警方為「撕紙狗」。
香港吉野家卻在此時在Facebook ...
吉野家老細做得好!咁我以後日日三餐都去吉野家食!

我只係想知寶礦力(香港)幾時會有人跪低

引用:
原帖由 Heyjoejoe 於 2019-7-12 09:25 AM 發表
玻璃心到講句獅子狗就成班狗真係沖出嚟吠
其實個廣告正面得不得了~
佢叫人唔好講獅子狗, 要叫竹輪, 我真心唔明點解可以解讀為辱警

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 bababa★ 於 2019-7-12 09:18 AM 發表
以後多食吉野家
輻射輻島米,正

希望香港班廢老會識去吉野家食飯

you will pay for your stupidity

求仁得仁,呢位黑衣暴徒以後大把時間,唔使成日趕尾班車喇

暴徒諗住點?幾時升級?

而家肯定冇人會投資

引用:
原帖由 四眼仔 於 2019-7-12 09:04 AM 發表
記者冼國強報道:對於旗下企業吉野家發布疑似「辱警」廣告,全國政協委員、香港合興集團有限公司總裁洪明基表示,事先不知情和極為憤怒,強調有關廣告已刪除,外包廣告公司已解約,負責廣告事務的公司員工已被解聘。
7月10日,針對大埔「連儂牆」出現含有個別警員資料的紙張,涉嫌違反私隱,約60名防暴警察到大埔港鐵站行人隧道,清除有關紙張。有激進網民侮辱警方為「撕紙狗」。
香港吉野家卻在此時在Facebook ...
肯認,肯承擔,有做野,態度正確。
各位真香港人行經吉野家就幫襯下以表支持啦。

炒得好!! Good job!

引用:
原帖由 lkm1628 於 2019-7-12 09:38 AM 發表
希望香港班廢老會識去吉野家食飯
要鼓勵多D愛國長者去吉野家食飯呀~
呢班低質客, 食最平既野, 但一坐就坐五六個鐘

吉野家唔使抵制。市民會每日監察,一發現撐暴就搞大佢,唔撐暴阿頭好應學習吉野家,呢d先叫有誠意。

暴礦力,撐暴力。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]