• 瀏覽: 137,882
  • 回覆: 1,013
  • 追帖: 5
+44
多謝你呀吉野家~
以後唔會再幫襯, 唔駛諗去邊食乜咁煩lu 

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-7-12 09:14 AM 發表

大陸同志 , 廣告公司冇犯法
在民主台灣,呢個係犯左侮辱公職人員罪
香港有個逃犯,就係吊過一次台差,被人通輯啦。
唔好咁井蛙😁😂🤣🤡

提議吉野家Pizza Hut開放所有牆作為MEMO牆,俾市民發聲!

引用:
原帖由 四眼仔 於 2019-7-12 09:04 AM 發表
記者冼國強報道:對於旗下企業吉野家發布疑似「辱警」廣告,全國政協委員、香港合興集團有限公司總裁洪明基表示,事先不知情和極為憤怒,強調有關廣告已刪除,外包廣告公司已解約,負責廣告事務的公司員工已被解聘。
7月10日,針對大埔「連儂牆」出現含有個別警員資料的紙張,涉嫌違反私隱,約60名防暴警察到大埔港鐵站行人隧道,清除有關紙張。有激進網民侮辱警方為「撕紙狗」。
香港吉野家卻在此時在Facebook ...
做得好,支持警方!

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-7-12 09:20 AM 發表

在民主台灣,呢個係犯左侮辱公職人員罪
香港有個逃犯,就係吊過一次台差,被人通輯啦。
唔好咁井蛙😁😂🤣🤡
come on ~講緊香港嘛
香港仲有言論自由,同志唔洗慌。哥哥誓死捍衛你表達言論嘅自由 💩

引用:
原帖由 bababa★ 於 2019-7-12 09:18 AM 發表
以後多食吉野家
牛肉飯!正!

引用:
原帖由 漆哥 於 2019-7-12 09:21 AM 發表
提議吉野家Pizza Hut開放所有牆作為MEMO牆,俾市民發聲!
pizza hut渣甸(怡和) 旗下 。

Jardines好波 🤘

玻璃心到講句獅子狗就成班狗真係沖出嚟吠

唔食吉野家可以吉我地架

乞衣口罩九又要玻璃心

引用:
原帖由 班納沒恨 於 2019-7-12 09:08 AM 發表
點解沒出員工名?帶左罩?
個班人或個條友 .. 除非轉行業 .. 唔係正常都冇人請架啦 ..

引用:
原帖由 Heyjoejoe 於 2019-7-12 09:25 AM 發表
玻璃心到講句獅子狗就成班狗真係沖出嚟吠
屌你老味所以我話要贊撚下班漆頭皮暴徒佢地真係俾人講極都唔撚嬲又唔介意仲要好平心靜氣同人解釋佢地D民主撚理念真係唔撚話得你話係唔撚係?

應該向廣告公司追究生意損失。

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]