• 瀏覽: 137,821
  • 回覆: 1,013
  • 追帖: 5
+44
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 四眼仔 於 2019-7-12 09:04 AM 發表
記者冼國強報道:對於旗下企業吉野家發布疑似「辱警」廣告,全國政協委員、香港合興集團有限公司總裁洪明基表示,事先不知情和極為憤怒,強調有關廣告已刪除,外包廣告公司已解約,負責廣告事務的公司員工已被解聘。
7月10日,針對大埔「連儂牆」出現含有個別警員資料的紙張,涉嫌違反私隱,約60名防暴警察到大埔港鐵站行人隧道,清除有關紙張。有激進網民侮辱警方為「撕紙狗」。
香港吉野家卻在此時在Facebook ...
犯民支持者真係好危險吓...
自己中意就出抽水廣告...

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-7-12 09:09 AM 發表

同意
我們一眾愛黨擁黨的必全力支持吉野家
為黨國企業出一分力
得把口有咩用,係就捐錢啦, 相都無就話支持

影響公司形象炒得

引用:
原帖由 big3624 於 2019-7-12 09:16 AM 發表

暴廣力水公司幾時學習????
我識得果間叫‘保暴力衰特‘係咪同一間?

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-7-12 10:43 PM 發表

自己睇番前面,15K係你講的,唔係我講嘅。
我唔會做囉 呢d工 經理都冇兩皮!

懶型咁話炒人 佢咪搵第二個黎坐呢個咁高薪厚職既位! 雙糧 花紅 一定冇既良心企業!

提示: 違規內容已被屏蔽
雖然咁樣抽水係過火,不過又無理由炒人啩....

引用:
原帖由 將軍抽兵! 於 2019-7-13 12:13 AM 發表
應該喺唔想浪費佢嘅才華,等佢可以出去開間獅子狗專門店,保守估計客人每日都幾十萬!

引用:
原帖由 將軍抽兵! 於 2019-7-13 12:13 AM 發表
腦細撐警條𡃁撐暴徒,道不同不相為謀

等陣點個條𡃁會唔會唔憤氣公審腦細自己?

可以告佢㗎啦!政治迫害!所以共產黨有撚用咩少少創意都唔准!搞到連香港政府都玻璃心!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]