• 瀏覽: 137,879
  • 回覆: 1,013
  • 追帖: 5
+44
引用:
原帖由 ahongkongpeople 於 2019-7-12 09:48 AM 發表

唔開名因為藍絲一般較為理智,留有餘地,唔似D黃絲犯民暴徒,唔啱自己意思就開晒名,起人底,仲以為自己係正義化身!
對呢種敵人不是要打敗佢!而係要打死佢!因為他們永遠都不會服你!只會等機會再給你至命的一刀,真的不是佢死就是你死

引用:
原帖由 greenyauyau611 於 2019-7-12 09:45 AM 發表
一定唔食吉野家,係幅射地區種食物比香港人食,當香港人係傻仔,呢間真係黑心店。
有啲傻仔日日嗡,但唔知大中華吉野家係乜公司

引用:
原帖由 四眼仔 於 2019-7-12 09:04 AM 發表
記者冼國強報道:對於旗下企業吉野家發布疑似「辱警」廣告,全國政協委員、香港合興集團有限公司總裁洪明基表示,事先不知情和極為憤怒,強調有關廣告已刪除,外包廣告公司已解約,負責廣告事務的公司員工已被解聘。
7月10日,針對大埔「連儂牆」出現含有個別警員資料的紙張,涉嫌違反私隱,約60名防暴警察到大埔港鐵站行人隧道,清除有關紙張。有激進網民侮辱警方為「撕紙狗」。
香港吉野家卻在此時在Facebook ...
抵撚死,黃人

今天去食吉野家。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-12 09:44 AM 發表

要鼓勵多D愛國長者去吉野家食飯呀~
呢班低質客, 食最平既野, 但一坐就坐五六個鐘
低質過一班口罩狗,敢做又冇面見人,鬼L鼠鼠

咁快炒咗

炒得好. 

引用:
原帖由 四眼仔 於 2019-7-12 09:04 AM 發表
記者冼國強報道:對於旗下企業吉野家發布疑似「辱警」廣告,全國政協委員、香港合興集團有限公司總裁洪明基表示,事先不知情和極為憤怒,強調有關廣告已刪除,外包廣告公司已解約,負責廣告事務的公司員工已被解聘。
7月10日,針對大埔「連儂牆」出現含有個別警員資料的紙張,涉嫌違反私隱,約60名防暴警察到大埔港鐵站行人隧道,清除有關紙張。有激進網民侮辱警方為「撕紙狗」。
香港吉野家卻在此時在Facebook ...
原post其實一句同警察有關嘅野都無
全球都係大家亂諗
而家吉野家咁講,變相佢地正式將「獅子狗」同警察聯成有關!
佢而家咁就真係辱警喇!!

抵死

引用:
原帖由 Heyjoejoe 於 2019-7-12 09:25 AM 發表
玻璃心到講句獅子狗就成班狗真係沖出嚟吠
咁你問下呢度餅主,講句“黃屍狗”點解要ban同扣分,黃絲狗餅主玻璃心?

黃人低智,又一證明!

有鬼炒到(行內人告知)

鄺神, 我愛你.

"鄺俊宇,坦言承認自己要考足六次會考才「湊夠」五科合格"
引用:
原帖由 Heyjoejoe 於 2019-7-12 09:51 AM 發表

藍C會理智
聽講理智嘅人做唔到藍C
所以律師、醫生、教師 呢D教育水平高嘅都比較難做到藍C

不服來辯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]