• 瀏覽: 31,314
  • 回覆: 211
  • 追帖: 3
+3
幻想得太多,35萬人係兩派既人想踢走對派,
結局一樣唔會變,
兩邊各有盲撐鐵票

你又知啲選民會投泛民? 可能係沉默的大多數醒覺,新登記誓要踢賣港泛民出局。。。

係時候要踢走邪教泛民

預期來屆各區議會,有一半成員是90後生仔/女,令市民耳目一新~

民建聯雖然不是最佳選擇但都好過的泛民支持暴徒暴力垃圾牆搞到香港烏煙障氣永無寧日!

如果 真係被泛民贏左 香港=玩完, 泛民除左咩都反 搞破壞 之外,我真係唔知泛民做過咩,從沒見泛民提出過對香港有益的提案。

新登記多唔代表D乜

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2019-7-12 09:18 發表
我全家人都新登記左, 就係為投泛狗對家~~
泛狗對家就算係弱智我都投, 因為泛狗連弱智都不如~~無D撚用
講得岩呀,就係偏唔投泛民

引用:
原帖由 果個笨拙的山頭 於 2019-7-12 10:40 發表

我都係這個原因才出來...
Same

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2019-7-12 09:18 AM 發表
我全家人都新登記左, 就係為投泛狗對家~~
泛狗對家就算係弱智我都投, 因為泛狗連弱智都不如~~無D撚用
新增三票唔多
肯定投建制

引用:
原帖由 kelvin167 於 2019-7-12 11:40 發表

泛民由始至終一定要做執政黨,因為方便日後幫老美做野。
做唔到冇問題,每項議題例必反對,玩拉布,拖拖拖死你。
再唔係就大絕揾個牌頭玩煽動,帶領暴民衝擊政府、立法會,癱瘓政府行政運作,道歉! 下台! 放人! 
泛民呢個推冧牌要求再黎過,輸打贏要絕對冇得輸 ...
唔係真心為香港好,淨係識盲反冇實幹,個個月十幾皮請返黎博上鏡

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-12 09:49 AM 發表
仲有講毒豪
港毒豪上埋微博呼籲人地登記, 似乎好成功

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]