• 瀏覽: 97,632
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
+63
提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 05:47 AM 發表

吾好撕, 苦肉計, 挑釁緊市民情緒,又得佢地做小學雞
乜都話忍,咁你比個期限!或者有乜對策?唔好話唔知喎!你可以忍受有人欺凌同違法事幾耐?直到盲目為止?

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 05:56 AM 發表

無架, 喐手,拉左, 使唔使又特赦呢,同黃絲有什麼分別,內亂無得攪,等中 央出手
乜警察唔係應該執法?政府唔係應該執法?呢啲係佢地職務來嫁喎!無人想冒險去撕,但警察政府濶佬懶理喎!

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 05:47 AM 發表

吾好撕, 苦肉計, 挑釁緊市民情緒,又得佢地做小學雞
點解黃x有特權犯法?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-7-12 05:58 AM 發表

因為警察都支持黃色呢邊囉!
你班柒頭就唔好衝出黎奶鞋底啦!

佢哋痴下紙仔 你走去搞野! 唔比痴 佢哋玩第二樣野 警察仲麻煩呀! 

你班民建聯夠周圍掛野 話人暴徒啦 咁點呀?  ...
我都好懷疑其實真係!我都開始變節!

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 06:05 AM 發表

就係佢地要我地 薰陶同黃思一樣囉,店解要學佢地呢
即係成世都忍呀?公義咩?佢哋係特權階層呀?

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 06:05 AM 發表

就係佢地要我地 薰陶同黃思一樣囉,店解要學佢地呢
我問你政府算唔算無做好自己職能?有法不依算點呀?

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 06:03 AM 發表

佢地有 議員撐囉,我地有冇,係冇
建制派人仲多喎!

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 06:09 AM 發表

你可以店做呢, 去同佢哋鬥過呀,咁香港變內亂,咁更加港完,你是王
唔係我呀!係政府呀!法例係有嫁嘛!因為惡而退縮,仲算係法治社會?有無搞錯呀?

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 06:11 AM 發表

不好中計變焦土
唔係咩焦土問題,因為惡就怕左佢,即係體現「誰惡誰大誰正確」,係破壞法治精神!

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 06:13 AM 發表

你去問下犯民啦,
政府執法經犯民同意先可以做,咁不如泛民做特首啦,選來托七咩?

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 06:10 AM 發表

有冇撐過你去反擴呢
執法唔係要有人撐先做嫁,唔通每次執法都問問大家意見先做呀?法治同人治你識唔識分呀?

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 06:21 AM 發表

咁出來同佢地鬥,同人冶有什麼分別呢,
所以唔應該係市民做,應該係政府或警察做返佢應做既職能!就係咁簡單!

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2019-7-12 06:24 AM 發表

慘得過溫水煮蛙,俾黃絲統治?
寧願結束一國兩制都要將暴徒剷除.
對極了!無能政府向中央求助吧!

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]