• 瀏覽: 97,606
  • 回覆: 866
  • 追帖: 1
+63
泛民民主得啖笑

引用:
原帖由 fanhead 於 2019-7-12 03:53 AM 發表
市民藉以表達意見及心聲的「連儂牆」衝突持續不斷,社會撕裂愈見加劇。昨晚(11日)11時許,有不滿他人藉「連儂牆」表達意見

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190712/photo/bkn-20190712001654157-0712_00822_001_01b.jpg?20190712031812

市民藉以表達意見及心聲的「連儂牆」衝突持續不斷,社會撕裂愈見加 ...
咁就中左黃絲計,
言論自由嘛,你咪自己貼一百張 支持林鄭, 反對港獨,
佢唔可以撕走你,
佢地話撕一賠百

引用:
原帖由 正美 於 2019-7-12 06:46 AM 發表

我都係弱雞嚟咋,但我日日都撕,從來冇人嚟干涉我噃
我見一張撕一張呀
即係貼紙嗰d唔係暴徒囉,你都親身試驗左喇,如果你撕嗰d係青關愛既野,肯定比人打鑊金

班仆街整爛我個立法會而家仲打埋啲街坊。仲勾結外族
直情係漢奸

一物一事

附件

20190711_7aeb653906b5d85fc31aFuEouBgHarzn.jpg(133.97 KB)

引用:
原帖由 kwok1386 於 2019-7-12 07:00 AM 發表
班仆街整爛我個立法會而家仲打埋啲街坊。仲勾結外族
直情係漢奸
毛澤東當年都勾結日本,佢係唔係漢奸

香蕉雄出動南亞兵團 

死南亞狗返鄉下啦

引用:
原帖由 m_thinman 於 2019-7-12 07:03 AM 發表
毛澤東當年都勾結日本,佢係唔係漢奸
不如屈佢勾你老婆

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2019-7-12 04:21 AM 發表
黃x整連儂牆遍地開花,有支持修例居民睇唔過眼,撕掉連儂牆,警察為討好黃x,竟以刑毀拘捕!撕掉胡亂張貼Memo紙算刑毀?
黃絲胡亂張貼,政府可以任由犯法,不肯清除,引致其他立場不同居民憤慨,不希望被騎劫,因此冒險自己清除!竟然被拉!
事發長沙灣! ...
香港的確係一個唔公平嘅地方 好市民就要守法 破壞法律嘅人 就可以橫行無忌週圍貼 便利貼 衝擊政府總部 圍差館 打差人 什麼法治嘅社會 完全見唔到 有片有證據 啲議員犯法 完全唔使負責任 香港 到底係咪適合人類居住嘅一個好地方

引用:
原帖由 bestwin61 於 2019-7-12 04:26 AM 發表
黃狗有打手
南亞人 可能收咗錢 都唔出奇 因為班黃色畜牲 有錢支持 見你 藍絲 咁兇狠 所以請返幾隻狗做保鏢 呢個係我見到嘅全部

引用:
原帖由 新聞小子 於 2019-7-12 07:04 AM 發表

香港的確係一個唔公平嘅地方 好市民就要守法 破壞法律嘅人 就可以橫行無忌週圍貼 便利貼 衝擊政府總部 圍差館 打差人 什麼法治嘅社會 完全見唔到 有片有證據 啲議員犯法 完全唔使負責任 香港 到底係咪適合人類居住嘅一個好地方 ...
政府同警察太懦弱

引用:
原帖由 starr 於 2019-7-12 07:04 AM 發表

不如屈佢勾你老婆
唔係屈,係事實

中國唔理班假難民,等佢地全部俾難民之父招攬晒做打手黎反中國,喺香港去中國化,受傷既就係愛國既支持者

蕉雄手下果然無弱兵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]