• 瀏覽: 97,633
  • 回覆: 866
  • 追帖: 1
+63
引用:
原帖由 fanhead 於 2019-7-12 03:53 AM 發表
市民藉以表達意見及心聲的「連儂牆」衝突持續不斷,社會撕裂愈見加劇。昨晚(11日)11時許,有不滿他人藉「連儂牆」表達意見

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190712/photo/bkn-20190712001654157-0712_00822_001_01b.jpg?20190712031812

市民藉以表達意見及心聲的「連儂牆」衝突持續不斷,社會撕裂愈見加 ...
吾好撕, 苦肉計, 挑釁緊市民情緒,又得佢地做小學雞

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 05:47 AM 發表

乜都話忍,咁你比個期限!或者有乜對策?唔好話唔知喎!你可以忍受有人欺凌同違法事幾耐?直到盲目為止?

香蕉雄出南亞兵團啦!

只許暴徒打人,不許義士反擊!!!!

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2019-7-12 04:21 AM 發表
黃x整連儂牆遍地開花,有支持修例居民睇唔過眼,撕掉連儂牆,警察為討好黃x,竟以刑毀拘捕!撕掉胡亂張貼Memo紙算刑毀?
黃絲胡亂張貼,政府可以任由犯法,不肯清除,引致其他立場不同居民憤慨,不希望被騎劫,因此冒險自己清除!竟然被拉!
事發長沙灣! ...
因為警察都支持黃色呢邊囉!
你班柒頭就唔好衝出黎奶鞋底啦!

佢哋痴下紙仔 你走去搞野! 唔比痴 佢哋玩第二樣野 警察仲麻煩呀! 

你班民建聯夠周圍掛野 話人暴徒啦 咁點呀? 

今次撕紙俾人打,生果一定唔報導

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-7-12 05:40 AM 發表
原來俾人打係因為自己係東亞病夫,所以應該俾人打死都無問題。

唔怪之得咁多「本土」去做「泛民嘅走狗紅慰兵」啦。

...
唔係比人打係因為自己係東亞病夫,而係佢係東亞病夫,所以唔夠南亞裔打,佢咁弱雞好心唔好出黎撕紙

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 05:56 AM 發表

無架, 喐手,拉左, 使唔使又特赦呢,同黃絲有什麼分別,內亂無得攪,等中 央出手
乜警察唔係應該執法?政府唔係應該執法?呢啲係佢地職務來嫁喎!無人想冒險去撕,但警察政府濶佬懶理喎!

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-7-12 05:47 AM 發表

點解黃x有特權犯法?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-7-12 05:58 AM 發表

因為警察都支持黃色呢邊囉!
你班柒頭就唔好衝出黎奶鞋底啦!

佢哋痴下紙仔 你走去搞野! 唔比痴 佢哋玩第二樣野 警察仲麻煩呀! 

你班民建聯夠周圍掛野 話人暴徒啦 咁點呀?  ...
我都好懷疑其實真係!我都開始變節!

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2019-7-12 06:01 AM 發表

點解黃x有特權犯法?
佢地有 議員撐囉,我地有冇,係冇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]