• 瀏覽: 22,301
  • 回覆: 199
+12
引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-7-12 03:35 AM 發表
終於都爆...

暴民由一群變兩群, 仲要係敵對, 警察有排忙.
按文革劇本,這是武鬥前奏

引用:
原帖由 李劑成 於 2019-7-12 06:10 AM 發表
咁容易骨折肯定係骨質疏鬆,睇過一個廣告有隻奶粉飲咗對脆骨好,但好似係老人家飲,但都去藥房問下啦。

呼籲大家真的不用逐張去撕小字報,又麻煩,又引起衝突。

如果比我,我會用黑色噴漆去噴,佢有佢貼,我有我噴,
再簡單d,買支大水槍,入墨水,一野就噴晒全部小字報,非常方便快趣!

為個貼紙牆,暴徒搞到斷臂都話好
下次捐軀!做狗熊!

引用:
原帖由 WRL 於 2019-7-12 06:36 AM 發表
《反暴力和平保家園》行動
請大家保持心境平靜,不要中漢奸暴徒奸計。
現在特務、政棍和暴徒合作,設圈套策劃暴動,牠們現在用的手法專業,有預謀策劃的把反暴力市民變成暴徒,請大家不要中計。
連儂牆其實是挑釁煽動市民手法,請大家不要理會。牠們的設圈套如下:
1.【正】政棍、黃媒、學棍們,會以攻心術〈神化〉連儂牆為自由民主,聖潔的發聲地方。
2. 【提】美特使用網上打手以藍營身份,用連儂牆為題,攻擊黃軍無限 ...
黃軍其實唔止 8 將
你數漏咗班主力嘅 智將

引用:
原帖由 tiger1246 於 2019-7-12 06:43 AM 發表

冇咁嚴重既, 9月1號開學會慢慢冷卻。
唔太樂觀, 呢兩日見到開拖嘅人
都已經唔係學生

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-7-12 08:12 AM 發表

再簡單d,買支大水槍,入墨水,一野就噴晒全部小字報,非常方便快趣! ...
精人出口⋯
師兄真醒目

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-7-12 08:12 AM 發表

再簡單d,買支大水槍,入墨水,一野就噴晒全部小字報,非常方便快趣! ...
唔知會唔會有儍佬走去咁做
精人出口 笨人出手

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-7-12 07:45 AM 發表

咁斷法,唔使做手述、包扎?
咪玩啦!
嗰幅圖下面有介紹,包紥法,應該不是傷者啩

引用:
原帖由 superman_d 於 2019-7-12 08:31 AM 發表

精人出口⋯
師兄真醒目
唔係呀,我屋企有大水槍,點都要玩下,噴墨好好玩,

我feel到你擔心好多人跟我既做法波!

你唔破壞香港安寕和秩序咪得喎,
咪L再攪攪震啦!

引用:
原帖由 superman_d 於 2019-7-12 08:32 AM 發表

唔知會唔會有儍佬走去咁做
精人出口 笨人出手
你估錯了,我屋企有大水槍,點都要玩下,噴墨好好玩,

我feel到你擔心好多人跟我既做法波!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-7-12 08:36 AM 發表

唔係呀,我屋企有大水槍,點都要玩下,噴墨好好玩,

你feel到你擔心好多人跟我既做法波!
我唔擔心 支持警察嚴正執法

引用:
原帖由 superman_d 於 2019-7-12 08:38 AM 發表

我唔擔心 支持警察嚴正執法
警察當然識做,邊個撐警反暴,佢地心裡有數!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-7-12 08:38 AM 發表

警察當然識做,邊個撐警反暴,佢地心裡有數!
警察公正執法 請勿以身試法
後果自負

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]