• 瀏覽: 43,636
  • 回覆: 332
  • 追帖: 5
+15
林鄭要多謝6月12日全球最佳警隊送佢一程。

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-7-11 11:29 PM 發表
南早咁夠膽講出真相  小心俾港獨區諾軒譚文豪攻擊...
南早個筆者因住俾尊貴的歐已完話佢毅進仔呀!不過,我唔知話人毅進仔係咪即係鬧人,因為佢嘅犯民手足尊貴的鄺已完連毅進仔都不如!

引用:
原帖由 jjkk1220 於 2019-7-12 01:08 AM 發表

昨晚有個post有段片影到油塘有個口罩人聲大大叫人除佢口罩,點知一比人除左現樣即笠水退後,另外同埋早兩日有個post影到7/7晚拉扯女商人又係現左樣個肥仔,哩兩個post都比人刪左啦! ...
依到好西多黃色版主ga 會滅鳩柒你聲

希望警方效法外國警察 打到班垃圾仆街

全部示威者戴哂頭盔,眼罩,口罩,除咗香港班懦夫外,第二度都幾難揾到:

班懦夫仲要話警方使用過度武力!

懦夫

懦夫暴民 垃圾西

南早識貨

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-7-12 12:02 AM 發表

黑衣冇蒙面就好似死豬咁

有冇人知哩條仆街叫乜名?喺邊度做嘢?

中肯報導
支持警隊

懦夫.大學雞.暴徒L

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-7-12 01:13 AM 發表
全部示威者戴哂頭盔,眼罩,口罩,除咗香港班懦夫外,第二度都幾難揾到:

仲有激光射擊大肚婆

附件

image.jpeg(85.92 KB)

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-7-12 01:13 AM 發表

一班廢西口罩縮頭烏龜 含撚啦

鬼唔知一早俾中資收購咗咩.

南華早報:帶口罩的暴徒有組織地運送物資

https://m.facebook.com/story.php ... mp;focus_composer=0

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]