• 瀏覽: 43,670
  • 回覆: 332
  • 追帖: 5
+15
真相我接受

Good.👍

紅色資本的報紙。

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-7-11 11:28 PM 發表
南早咁夠膽講出真相  小心俾港獨口罩黑衣人圍...
的確是,黃絲飯民d人好野蠻,小心!

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-7-11 11:28 PM 發表
南早咁夠膽講出真相 小心俾港獨口罩黑衣人圍...
班乞衣有崇洋懼外綜合症!只要係寫洋文說英語,他們即刻9縮埋㗎!更何況,以他們的水評,你唔講他們都睇唔明啦

引用:
原帖由 henryccccccc 於 2019-7-11 11:25 PM 發表
南華早報》專欄作者Alex lo大讚香港警察係全球最佳,更以懦夫蒙面示威者為恥,講得好!而網上有心人將英文全文翻譯為中文,全文如下:

香港警隊力保亞洲最優秀警隊地位

即使示威者包圍警察總部,警務人員仍然表現極度克制。那些批評香港警務人員的西方國家,理應先檢討自己國家警隊的行為。

六月十二日,警方以一般防暴裝備及策略應對本地激進分子及示威者的暴力行為,但外國媒體和政府卻把事件形容得仿如「天 ...
終於有良心傳媒

南早

南早GOOD JOB!

英文黨報已失公信力,同CCTVB同一共息,早安息吧

啱啱睇到條片,講緊美國佬一蒙面就要拉又要鎖

南早用呢段文章不外乎要令警方高層佔佔自喜,之後有暴亂發生都要一路克制,沿用昨日對暴徒模式。

班口罩黑衣正一港獨洋奴 見到洋主子恭敬下跪把尾..
引用:
原帖由 tkkay623 於 2019-7-12 12:37 AM 發表
班乞衣有崇洋懼外綜合症!只要係寫洋文說英語,他們即刻9縮埋㗎

引用:
原帖由 numan123 於 2019-7-11 11:55 PM 發表
最攪笑嗰廿位帶口罩港大生要港大校長回應,真係十分又要威又要帶頭盔feel 堂堂正正唔得
你估佢地唔怕將來無公司請

引用:
原帖由 condom888 於 2019-7-12 12:39 AM 發表
英文黨報已失公信力,同CCTVB同一共息,早安息吧
點都好過睇....塗毒青少年的假新聞毒果.....黃色洗腦報~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]