• 瀏覽: 75,522
  • 回覆: 515
  • 追帖: 3
+9
就選舉,為出鏡咩都做得出

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-7-11 09:26 PM 發表
方國珊點睇? 理唔理將軍澳居民利益?
珊姐因為"套丁"自身難保。

引用:
原帖由 bdrom1 於 2019-7-11 09:25 PM 發表
最好搞多D,搞大D,搞耐D,搞到全香港市民對佢地神憎鬼厭就最好
而家都好多人對佢地神憎鬼厭啦, 尤其是啲含膿牆。

擾民行為黑人憎。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-11 09:06 PM 發表
將軍澳是一個休閒城市,又是出名的運動之都,居民生活安逸,區內設施完備。
將軍澳是在政治動盪環境下的避風港,有人發起在將軍澳遊行表達對政府有訴求,區內市民表示這是不合適,將軍澳並非政府總部所在地,在區內遊行是一種極擾民的行為,破壞居民休閒使用公用設施的權利。
遊行不單不能向政府提甚麼意見,反而是將群眾鬥爭帶入區內。令休閒的生活環境受到衝擊。
所以,將軍澳居民正醞釀反對區內遊行行動,向政治鬥爭者說不。 ...
我住坑口, 我諗唔到理由歡迎暴徒攪亂自已住既地方, 和平示威無咩所謂, 但我睇就唔會, 包裝一下再玩野就信

引用:
原帖由 武若依 於 2019-7-11 09:36 PM 發表
將軍澳居民點會反對呀,咁多反對派
影響到自己地頭就吾係咁諗

TKO 人應該比較斯文, 示威人士俾人打0既機會係相對少

引用:
原帖由 big3624 於 2019-7-11 09:44 PM 發表
各位萬事小心!!!
從淘大驅黃勇士經驗,暴民有組織有計劃引大家出手,建議揾同行朋友拍攝現埸!!!

尤其要拍攝外圍一班潛在嘅扮塘邊鶴!!!!影低口罩狗樣貌,以防被偷襲後佢走咗去!!!!

被人打就捉住暴民報警,等警方掌握更多暴民資料!!!!

建議唔好破壞佢哋嘅野,最多係佢上面再貼其他野,以免落人口實自己蝕章!!!! ...
有見地,大家市民咁高咁大,佢哋有權貼野其他人都有權,只不過寫既野吾同

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2019-7-11 10:55 PM 發表
TKO 人應該比較斯文, 示威人士俾人打0既機會係相對少
不歡迎遊行示威。

請到別處。

不是網傳!身為將軍澳人不喜歡暴徒!

示威者 vs 陀地

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-11 09:25 PM 發表

支持,反對的遊行都不應在將軍澳這居住為主的社區舉辦。
你住公屋的吧?

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-11 09:06 PM 發表
將軍澳是一個休閒城市,又是出名的運動之都,居民生活安逸,區內設施完備。
將軍澳是在政治動盪環境下的避風港,有人發起在將軍澳遊行表達對政府有訴求,區內市民表示這是不合適,將軍澳並非政府總部所在地,在區內遊行是一種極擾民的行為,破壞居民休閒使用公用設施的權利。
遊行不單不能向政府提甚麼意見,反而是將群眾鬥爭帶入區內。令休閒的生活環境受到衝擊。
所以,將軍澳居民正醞釀反對區內遊行行動,向政治鬥爭者說不。 ...
將軍澳居民好不合作朋冎...

說實話,有邊區居民會歡迎??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]