• 瀏覽: 66,625
  • 回覆: 423
  • 追帖: 2
+30
引用:
原帖由 肥仔波王 於 2019-7-11 06:45 PM 發表
從今以後不再飲寶礦力!
大把選擇!

突然分身

大陸改名做“抗港毒”或者有得救?

吊,又話不割蓆不篤灰,你叫乞衣人情何以堪

已blacklisted

這不是道歉。請大家在大陸各網站大量發貼。呼籲大家把寶礦力踢出中國

引用:
原帖由 richardli008 於 2019-7-11 07:32 PM 發表

炒晒班反送中員工,送佢地一程做義士!
應該,支持😎

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2019-7-11 08:04 PM 發表

應該係同一個代理做,因為香港啲貨都係喺國內出,而家由日本,香港以至內地,都係用大塚製藥名義,咁就唔關大昌事。我嘅諗法係香港呢便有人迷信於嗰200萬,而又有啲200萬扮代表去咨詢,香港呢便就唔知咩方法令到日本嗰便都迷信於呢200萬,亦都天真地以為國內唔會為一間電視台出頭,點知而家就一褲都係了,60億生意額喎,睇佢啲黃仔點同佢啃。 ...
香港班黃X俾到盡60萬,當10蚊支,一人一年要買1000支,才有60億,真係可以當水飲

好玩唔玩玩政治
炒L晒班marketing啦

引用:
原帖由 fooddrink 於 2019-7-11 07:39 PM 發表

這份聲明看來沒有用

因為國內網民話國內分公司對國內說一國兩制,香港分公司說港獨,台灣分公司說台獨,這樣就能賺取全部人的錢,不可能

他們說看到滿滿的求生慾 ...
肯定冇用,起碼我繼續不飲

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-11 06:56 PM 發表

主要是這飲品本身是否對健康有影響才是問題........!!
其他什麼廣告.....什麼立場....都是屁話......!!
作為消費者.....產品才是正體.......!!
何況TBB真的是中立.......個人表示懷疑.......現在中國網民的智商是硬傷....!! ...
咪係囉,賣產品又搞政治。。

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2019-7-11 07:53 PM 發表

係子公司的話更容易,直接炒個香港分公司高層祭旗,和真誠地發出認錯道歉聲明去解決問題。
所以而家呢啲聲明,不論日本或內地都係不痛不癢。

引用:
原帖由 nelshen 於 2019-7-11 07:39 PM 發表
唔炒幾件高級負責人、唔收貨
已經基本啦,便宜左佢😡

選邊站 就要承受政治風險

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]