• 瀏覽: 70,555
  • 回覆: 691
+29
人渣又如何?起碼重系一個有血有肉既人。
人都不如叫咩渣?街頭遊蕩叫義工,咩組織呀,有冇委任證呀?

幪面做犯法野、非法張貼大字報似人多圍倒人手法同黑社會追債冇咩分別!選擇性遵守法律都唔見得唔係人渣

鄺暴頭,知唔知用磚,鐵枝擲警察會死人架?

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-7-11 03:48 PM 發表
不少市民自發各區設立「連儂牆」,聲援反對《逃犯條例》修訂運動。今晨(11日)一時許,一名中年男子到九龍灣地鐵站對出的「連儂牆」,涉嫌打傷兩名守護「連儂牆」的義工,其中一名年輕義工疑遭該男子正面狂毆十多拳,義工打不還手,最終倒在地上。民主黨立法會議員鄺俊宇凌晨到醫院支援傷者,指傷者打不還手,更顯得施襲者橫蠻無理,形容傷者是「硬淨哥」。鄺俊宇又怒斥施襲者是「人渣」,「知唔知會打死人!拳拳要害!」

h ...
3大破綻

1. 同上次太古廣場跳樓事件一樣,鄺俊宇出奇地反應咁快,咁快知“被打者”嘅名同入咗邊間醫院(當時傳媒並未報導被打者”入院,更冇報導被打者”嘅名同入咗邊間醫院)

2. 從來只有反中暴徒圍人兇人毆打人,一句唔啱聽就連對方係女人都又圍又兇又毆打(有哂片),又點會反而企喺度任人打唔還手咁假

3. 就算對方只係一個女人,反中暴徒都即時吹雞班一大堆人嚟圍兇毆打嗰個女人啦(亦有哂片),今次又點會忽然唔吹雞班一大堆人圍兇毆打對方呀???????

成件事已經有哂答案,擺明係因為近日多番報導及有哂片反中暴徒多次圍兇毆打人嘅事,令市民對呢班反中暴徒完全反感,所以鄺俊宇/黎智英/蘋果日報/泛民就自編自導自演呢場苦肉計大龍鳳,嚟抹黑反黃嘅人兼漂白反中暴徒

咁暴動更加不能撤消啦
果班都係人渣

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-7-11 03:48 PM 發表
不少市民自發各區設立「連儂牆」,聲援反對《逃犯條例》修訂運動。今晨(11日)一時許,一名中年男子到九龍灣地鐵站對出的「連儂牆」,涉嫌打傷兩名守護「連儂牆」的義工,其中一名年輕義工疑遭該男子正面狂毆十多拳,義工打不還手,最終倒在地上。民主黨立法會議員鄺俊宇凌晨到醫院支援傷者,指傷者打不還手,更顯得施襲者橫蠻無理,形容傷者是「硬淨哥」。鄺俊宇又怒斥施襲者是「人渣」,「知唔知會打死人!拳拳要害!」

h ...
咁硬淨就唔好扮人哋推跌你啦.....正人渣

黃c話香港有王法先好笑😂

仆街廢已完,快撚啲死啦

引用:
原帖由 sosadnice 於 2019-7-11 04:21 PM 發表
有冇fb 召集香港居民去拆連儂牆?
唔使吖, 一齊打電話去食環署, 開file, 等政府部門用合法途徑拆K佢。

扔磚原來溫柔過拳頭,長知識了。

會唔會係釘書健翻版?

引用:
原帖由 zxcvv 於 2019-7-11 05:39 PM 發表
扔磚原來溫柔過拳頭,長知識了。
捉到咪拉 判重啲 唔該

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-11 05:29 PM 發表

有理由相信條肥7想置人於死
普通襲擊罪冇乜事嘅

引用:
原帖由 洋奴廉價漢奸 於 2019-7-11 05:39 PM 發表
仆街廢已完,快撚啲死啦
你咪試下用選票踢佢走
響香討惡冇用架,返番現實啦

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-7-11 05:38 PM 發表

3大破綻

1. 同上次太古廣場跳樓事件一樣,鄺俊宇出奇地反應咁快,咁快知“被打者”嘅名同入咗邊間醫院(當時傳媒並未報導被打者”入院,更冇報導被打者”嘅名同入咗邊間醫院)

2. 從來只有反中暴徒圍人兇人毆打人,一句唔啱聽就連對方係女人都又圍又兇又毆打(有哂片),又點會反而企喺度任人打唔還手咁假

3. 就算對方只係一個女人,反中暴徒都即時吹雞班一大堆人嚟圍兇毆打嗰個女人啦(亦有哂 ...
咁又未必!抽水之神點都有返咁上下功力既!但你說的可能性非常大!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]