• 瀏覽: 70,590
  • 回覆: 691
+29
支持殺死黑學牲!擊斃黃教師!手刃漢奸議員!

打人係唔啱,不過鄺議員,拳頭都可以打死人,咁俾磚頭同鐵枝打中咪重大獲,黃色暴徒咁x暴力又唔見佢出聲,仲話要特赦班人渣添

引用:
原帖由 vampire912 於 2019-7-11 05:24 PM 發表

呢個政棍咪仲人渣,帶隊暴動,有事就用議員身份阻差辦公,佢有無睇吓被人打嗰個係黑帶高手呀,驚出手橫掃千鈞誤傷途人所以唔還手呀,人哋突登唔還手㗎,你吹咩。 ...
好撚好笑,誤傷途人?降龍十八掌呀?✋🏻

乜佢地知道條街有其他人既咩?知道又暴動?

唔遣責埋果班撫摸女商人?

引用:
原帖由 fjkwok123 於 2019-7-11 05:26 PM 發表
唔遣責埋果班撫摸女商人?
個女傷人都好傷,俾人摸晒全身,中左好多嘢七傷拳

不論立場,打人唔啱

提示: 違規內容已被屏蔽
不是說好政治問題不能用法律解決?

佢唔轟班暴徒係人渣嘅?

你就是個仆街人渣。

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-7-11 03:48 PM 發表
不少市民自發各區設立「連儂牆」,聲援反對《逃犯條例》修訂運動。今晨(11日)一時許,一名中年男子到九龍灣地鐵站對出的「連儂牆」,涉嫌打傷兩名守護「連儂牆」的義工,其中一名年輕義工疑遭該男子正面狂毆十多拳,義工打不還手,最終倒在地上。民主黨立法會議員鄺俊宇凌晨到醫院支援傷者,指傷者打不還手,更顯得施襲者橫蠻無理,形容傷者是「硬淨哥」。鄺俊宇又怒斥施襲者是「人渣」,「知唔知會打死人!拳拳要害!」

h ...
講得岩我都支持拉呢條肥仔同樣地黃絲打人都一樣要拉唔好講咩政治因數

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-7-11 05:06 PM 發表
肥Dee,
差人周圍刮緊你呀!
你抦埋咗喺邊度呀?

差佬咁耐未拉到人 分分鐘又走咗佬

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-7-11 03:48 PM 發表
不少市民自發各區設立「連儂牆」,聲援反對《逃犯條例》修訂運動。今晨(11日)一時許,一名中年男子到九龍灣地鐵站對出的「連儂牆」,涉嫌打傷兩名守護「連儂牆」的義工,其中一名年輕義工疑遭該男子正面狂毆十多拳,義工打不還手,最終倒在地上。民主黨立法會議員鄺俊宇凌晨到醫院支援傷者,指傷者打不還手,更顯得施襲者橫蠻無理,形容傷者是「硬淨哥」。鄺俊宇又怒斥施襲者是「人渣」,「知唔知會打死人!拳拳要害!」

h ...
咁鬼公義。唔該你去譴責班旺角性侵、禁錮、企圖搶劫啲人啦。

鄺狗正垃圾,過街老鼠人人喊打!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]