• 瀏覽: 70,578
  • 回覆: 691
+29
鄺俊宇…你條粉腸知唔知咁樣講野都會死人架?不過最好就死你班PK議員先囉!

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-7-11 05:50 PM 發表

healchu兄

3大破綻

1. 同上次太古廣場跳樓事件一樣,鄺俊宇出奇地反應咁快,咁快知“被打者”嘅名同入咗邊間醫院(當時傳媒並未報導被打者”入院,更冇報導被打者”嘅名同入咗邊間醫院)

2. 從來只有反中暴徒圍人兇人毆打人,一句唔啱聽就連對方係女人都又圍又兇又毆打(有哂片),又點會反而企喺度任人打唔還手咁假

3. 就算對 ...
你見今次全部冇戴狗罩就知啦,因為今次預左俾人打

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-7-11 03:48 PM 發表
不少市民自發各區設立「連儂牆」,聲援反對《逃犯條例》修訂運動。今晨(11日)一時許,一名中年男子到九龍灣地鐵站對出的「連儂牆」,涉嫌打傷兩名守護「連儂牆」的義工,其中一名年輕義工疑遭該男子正面狂毆十多拳,義工打不還手,最終倒在地上。民主黨立法會議員鄺俊宇凌晨到醫院支援傷者,指傷者打不還手,更顯得施襲者橫蠻無理,形容傷者是「硬淨哥」。鄺俊宇又怒斥施襲者是「人渣」,「知唔知會打死人!拳拳要害!」

h ...
癈柴鄘俊宇,用磚可擲死人,鐵棒可插死人,洗腦可害死人,你條柒頭已經累死咗人!

https://youtu.be/bQdBEUHUnl4 係呀都幾人渣㗎!

無戴口罩真義士,人地做得出唔怕認,完美演繹咩叫違法達義,抵讚,不過唔鼓勵。
良民嘅忍耐就快到一個臨界點…

6次會考先英文合格

引用:
原帖由 香港奔放的黑頭 於 2019-7-11 05:54 PM 發表

人渣話邊個?
話鄺俊宇自己囉

其實鄺俊宇連人渣都不如

打得好喎!!
港奷破壞社會,應該要咁啦!!

最人渣潛左水呢條XX!😬😬

鄺生呢件垃圾唔做戲浪費哂,門面功夫一流,呃到啲儍仔當佢偶像!

引用:
原帖由 sosadnice 於 2019-7-11 04:21 PM 發表
有冇fb 召集香港居民去拆連儂牆?
過得人過得自己呀,你去拆人哋連儂牆,人哋一樣可以拆你祠堂,唔係個個咁好老脾㗎

雙重標準 ! 之前個女人比班黑衣人, 又渣又攬又打又搶手機, 咁又唔見佢出句聲, 係咪一句疑似警察就可以任黑衣人魚肉, 幫你貼街招嘅就神功護體

引用:
原帖由 bababa★ 於 2019-7-11 04:26 PM 發表
佢自己都係人渣啦
人啲人唔知教跳樓算唔算人渣呢

阿叔打出我心聲。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]