• 瀏覽: 109,322
  • 回覆: 840
  • 追帖: 4
+41
叫人大義滅親, 咁嘅說話都講得出

阿婆有權清潔香港,清潔香港人人有責

違法張貼呢種行動已經係唔啱,老人家去撕走呢啲張貼有咩錯?仲要影埋相擺上網,跟手叫人哋個女唔好畀家用,呢啲年輕人真係唔死都冇用。

經過呢一次。DLLM 我做生意做晒比錢賣廣告既。
有"含膿牆"呢樣野咁L 趣妙架原來

我不理你地什麼牆,要貼可以貼上自已身上,之後自己遊街示臮,給市民看?
不犯法沒有人理你地班黑社會青年

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-7-11 03:44 PM 發表

我剛剛打左電話, 冇人接聽, 留左言, 等緊回覆, 如果二個鐘內冇回覆, 再打。
食環話需時要十日左右跟進

公家地方,暴徒非法張貼,就其他人有權還原,完。

睇嗰啲引述網言留言
可算上係爹親娘親不及黃友親
係時候要父母跪玻璃嘞

(我寫「黃友」只係引用番嗰位女兒自稱黃色,唔係要違反版規)

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-7-11 03:32 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》的社會衝突持續,有反對修例市民自發在各區佈置支持示威的「連儂牆」標貼表達意見,但一名老婦昨日在大埔行人隧道撕毀一些標貼,引起反對者批評。而自稱是老婦的女兒在網上致歉,希望外界包容體諒。有網民在群組「Tai Po 大埔」上載一張老婦的照片,稱「認住呢個阿婆,...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
清潔香港, 人人有責...
你可以亂貼...點解呀婆唔可以揻 ??  你貼上去..的是垃圾...有人幫你清垃圾仲要鬧人???

個孫女左邪, 信晒班大學生/朋輩既洗腦術..所以無晒思考力...

港式批鬥!!!!
香港民主嘅奧義=專制獨裁,順我者昌,逆我都亡!!!

引用:
原帖由 9點9 於 2019-7-11 04:28 PM 發表
叫人大義滅親, 咁嘅說話都講得出
呢啲人,佢父母生舊叉燒好過生佢。

暴徒:
父母不及民主親
民主養大佢地

公眾地方,你貼得人地唔撕得, 爭取民主, 連尊重人意見都唔識

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-7-11 03:32 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》的社會衝突持續,有反對修例市民自發在各區佈置支持示威的「連儂牆」標貼表達意見,但一名老婦昨日在大埔行人隧道撕毀一些標貼,引起反對者批評。而自稱是老婦的女兒在網上致歉,希望外界包容體諒。有網民在群組「Tai Po 大埔」上載一張老婦的照片,稱「認住呢個阿婆,...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
冇錯,係時候大義滅親。
請把身邊所有黃人消滅,包括親人。

引用:
原帖由 fman123 於 2019-7-11 04:25 PM 發表

這班反政府既人,從他們的各樣行為所作,我覺得他們的腦精神是不太正常!有精神病的可能。
青山都怕左佢地啦
一唔綁實又發病周圍貼memo
收幾件呢啲吊頸都唔得閒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]