• 瀏覽: 109,334
  • 回覆: 840
  • 追帖: 4
+41
有人講得啱呀!黃人cut 老人家家用啦!
咁做老豆老母既就要cut 班小黃人既零用錢,學費,上網,寛頻,唔幫手交租就趕埋出門口,去煲底乞食啦,政府建築有免費wifi 呀(不過又話驚俾人hack機)!

亂貼廢紙=隨處便溺,要痾就痾,整到通地屎尿,臭氣薰天。難得有好心街坊唔怕臭唔怕污穢,肯幫你班區外人清潔,仲要畀你鬧,天理何在?

引用:
原帖由 hotsummer77 於 2019-7-11 16:43 發表
這牆乃公物,非法張貼已屬犯法,阿婆彰顯功德把廢紙除去,咁都要被人辱罵?這是什麼道理?

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-7-11 03:32 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》的社會衝突持續,有反對修例市民自發在各區佈置支持示威的「連儂牆」標貼表達意見,但一名老婦昨日在大埔行人隧道撕毀一些標貼,引起反對者批評。而自稱是老婦的女兒在網上致歉,希望外界包容體諒。有網民在群組「Tai Po 大埔」上載一張老婦的照片,稱「認住呢個阿婆,...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
大義滅親由講果個做起先啦!

暴徒名句 父母根本無愛過自己 所以絕對可以大義滅親

引用:
原帖由 香港奔放的黑頭 於 2019-7-11 16:44 發表
亂貼廢紙=隨處便溺,要痾就痾,整到通地屎尿,臭氣薰天。難得有好心街坊唔怕臭唔怕污穢,肯幫你班區外人清潔,仲要畀你鬧,天理何在?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 pugbb 於 2019-7-11 03:32 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》的社會衝突持續,有反對修例市民自發在各區佈置支持示威的「連儂牆」標貼表達意見,但一名老婦昨日在大埔行人隧道撕毀一些標貼,引起反對者批評。而自稱是老婦的女兒在網上致歉,希望外界包容體諒。有網民在群組「Tai Po 大埔」上載一張老婦的照片,稱「認住呢個阿婆,...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
阿媽好快要跪玻璃

建議婆婆女兒都係交人出去俾黃保衛兵好D喎,免得到時出大差錯。

顏色革命的前期時間,好快D人高舉革命,一個軟弱無能的政府!大家准備好內戰沒有,死好多人啊

文化大革命,貼大字報
開始批批鬥商家
開始批批鬥非同志

開始批批鬥校長
開始批批鬥父母
開始批批鬥............

暴徒們,除低口罩先講野
比大家望下你地個樣

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-7-11 03:46 PM 發表
好想知道婆婆個女點樣大義滅親啫!
可能學周凱亮,d黃狗會做得出㗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]