• 瀏覽: 192,579
  • 回覆: 1,128
  • 追帖: 5
+29
引用:
原帖由 寒冬大大馬桶 於 2019-7-11 01:13 PM 發表

你地呢班黃畜曱甴,原來真是黑社會!現在想四處恐嚇證人,真是豬狗不如,有爺生無乸敎。
咁樣叫做恐嚇證人呀? 咁你有冇嚇到賴屎賴尿呀? 藍狗真係多弱智

第一個因修例引起而判監的藍絲

我其實好打過宇宙最強,佢唔應戰我都冇乜辦法

引用:
原帖由 kenlau88 於 2019-7-11 01:14 PM 發表

柒婆話留返拜你山果日先推啦
冇所謂...咁係有限權再推
可能暴徒坐完監再送中.......咁就一世........

坐監留案底

驅趕暴徒,自己地區自己救

使L証據咩,依家就係光明正大教訓你,唔似得你地戴晒口罩要做又要驚

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-7-11 01:16 PM 發表

冇所謂...咁係有限權再推
可能暴徒坐完監再送中.......咁就一世........
咁你慢慢等柒婆再推啦

引用:
原帖由 superman_d 於 2019-7-11 01:08 PM 發表

[1] 刑法第29條:「
I 教唆他人使之實行犯罪行為者,為教唆犯。
II 教唆犯之處罰,依其所教唆之罪處罰之。」

[2] 刑法第153條:「以文字、圖畫、演說或他法,公然為左列行為之一者,處二年以下有期徒刑、拘役或一千元以下罰金:
一、煽惑他人犯罪者。
二、煽惑他人違背法令,或抗拒合法之命令者。」 ...
你睇清楚,我話「如果我.......」,我講緊自己,無教其他人去做,我講緊如果,假設性討論!

我自保方法是很高超的!

引用:
原帖由 kenlau88 於 2019-7-11 01:16 PM 發表

咁樣叫做恐嚇證人呀? 藍狗真係多弱智
讀書讀歪路,同你呢啲冇家教的曱甴講都嘥氣!

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2019-7-11 11:50 AM 發表
【11:33】被打13拳的姓麥義工原來是跆拳道黑帶高手,但他因為不欲誤傷他人及避免遭誣衊打架,才決定打不還手。【10:15】新增麥姓傷者訪問...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190711/720pix/1562799855_167f.jpg

https://hk.news.appledaily.com/breaking/ ...
黑帶?笑死人咩?
學星爺講野呀?
沙煲咁大既拳頭有無見過呀?
我一出手... 連自己都驚呀!

引用:
原帖由 Mark_Yip 於 2019-7-11 01:17 PM 發表
使L証據咩,依家就係光明正大教訓你,唔似得你地戴晒口罩要做又要驚
嘩 你有份? 快啲去自首

違法達義

引用:
原帖由 Mark_Yip 於 2019-7-11 01:17 PM 發表
Mark Yip
你係咪有份打人? 快啲去警署自首

黑帶都唔一定係證明打的既
曬下套路,爆下板,free fight一場半場就過骨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]