• 瀏覽: 149,031
  • 回覆: 1,222
  • 追帖: 8
+62
藍衫用胸兇人呀

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-7-11 11:04 AM 發表
修啦⋯咁咪令佢周身蟻囖 又眾籌50萬請定侓師
~睇下點收埸坐硬
打幾拳有乜嘢事,你擔心衝立法會班仆街好過啦!

打得好!義士阿叔!陸續有黎呀死學牲!

60幾歲,36歲,點解仲可以咁on9玩勞作

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-11 10:48 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=M2W7buL5QhE

九龍灣「連儂牆」發生流血事件。凌晨近1時,據報一名中年男子,走到九龍灣地鐵站對開,由市民自發的「連儂牆」挑機,期間打傷2名義工。據其中一名義工提供的片段所見,涉事為一名身穿灰色衫的中年胖漢,操流利純正廣東話。

據知片段開始拍攝之前,該名男子早已動粗,打傷一個年長義工 ...
打得好,打醒班喪屍,拳頭交有幾重判?支持呢位香港良好市民。

各位街坊毋須使用武力,
文要文鬥,
如果有人塗汚公眾地方,
如果肯定係政府建築物,
麻煩見到嘅街坊,打電話1823,
要求食環署清潔,
無需留低個人資料,
如果想留資料可以用張太空電話咭,
記得問1823攞個檔案號碼,
有檔案號碼之後,可以每日打去1823問進度,
如果進度唔滿意,可以向申訴專員公署投訴。

而家政府公務員嘅思維,都仲係卸膊,陣間食環署又出嚟話政治嘅嘢唔關佢事,唔好搞到佢。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-7-11 10:57 AM 發表
《公眾衞生及巿政條例》(第132章)第104及104A至104D條,未經批准而在公共地方張貼街招或海報,即屬違法
每張罰1500

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-7-11 10:56 AM 發表

撞立法會果班又會唔會受到法律制裁?
睇死上面條含撚嘴,自己友打人果陣就執法,自己俾人告果陣就放人

兩個人打交,就兩個都拉。
依家只單係打人。
肥佬要坐監兼賠湯藥費。
抵死

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-11 10:48 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=M2W7buL5QhE

九龍灣「連儂牆」發生流血事件。凌晨近1時,據報一名中年男子,走到九龍灣地鐵站對開,由市民自發的「連儂牆」挑機,期間打傷2名義工。據其中一名義工提供的片段所見,涉事為一名身穿灰色衫的中年胖漢,操流利純正廣東話。

據知片段開始拍攝之前,該名男子早已動粗,打傷一個年長義工 ...
連你老母儂牆咩
有無公德心?
貼完會唔會自己清返?

咁鐘意貼,點解唔貼係自己額頭度?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]