• 瀏覽: 82,201
  • 回覆: 896
  • 追帖: 1
+31
引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:24 PM 發表
估唔到香討做事仲有效率過政府 即刻扣到分 政府d投訴機制廢既 同中國上訪一樣
你咪扣分囉~~我有我言論自由,反正喺度個個都睇到你永遠回答唔到問題,只識做口號機器

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:24 PM 發表
估唔到香討做事仲有效率過政府 即刻扣到分 政府d投訴機制廢既 同中國上訪一樣
喺香港有咩要中國上訪呀?講嚟討論下丫

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 12:54 PM 發表

同意!支持成立獨立調查委員會 要公平
我唔同意成獨立調查,警監會調查就足夠。樓主,我從你嘅留言相信都係仇警嘅一群,就箅唔調查你都一定認定警方有錯。

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:35 PM 發表

又無話唔比你地貼 你地撩交打咋ma
你睇張圖就話人地預製 證據呢?
第一日落區就可以自備成幅牆,啲街坊點寫㗎?

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:40 PM 發表

乜你都覺呢句有問題? 呢句野係你地支持既警察講架
我邊句話支持警察?你又將人歸邊呀?不過我好支持嚴厲執法

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:49 PM 發表

例子呀-_-
你唔係無例子就亂講丫?

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:51 PM 發表

寫到又有咩問題?????????????????有人經過咪寫
係未貼上去已經預製好~~應該有人回到過去寫#應該係,除非唔係

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]