• 瀏覽: 82,330
  • 回覆: 896
  • 追帖: 1
+31
引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:23 PM 發表

唔洗做?唔好出糧囉 大把打工仔都比老闆鬧啦 唔通發脾氣又唔做?
呢d乜嘢思維?
原來打工就要俾人x
哪..曱由嘅心態
好清楚啦
唔怪得之,曱甴群內
咁多自由閪、半男不女、非禮狂

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:20 PM 發表

點預製呀 大家痴完memo 有人放返屋企先 之後再拎返出黎 一無人守就會拎返屋企 唔驚比你地搞咩 我個fd就係咁 信唔信由你 你可以話唔信既 我又無證據
你都覺得有人反既野實有問題 咁點解一路以來好多人反對既愚民政策 政府都一意孤行咁推?政府一定岩哂?政府係人民公僕 唔係控制人民 ...
既然咁民主,點解你唔尊重當區居民意願?硬要去人地地方貼?如果啲人支持,根本唔存在咩放喺屋企第二日出嚟貼
仲有呀,之前黃大仙站第一日已經預製,咁嗰啲貼又邊啲居民寫?

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:27 PM 發表
有一張委任證個個都可以係警察 咁係咪一個警察犯事等於個個警察都犯事 
講乜春呀
頂,睇咗E生都要食藥㗎
哪,唔食藥,都唔

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:21 PM 發表

so?洗唔洗whatsapp通知你
唔受得人意見就咪開帖喇~~~你只想要echo Chamber , 只想聽一種聲音就標題好寫明丫嘛

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:32 PM 發表

唔滿意仲撈?
好似你哋可以做廢人咁好咩
記住食葯呀

連睇 cctvb都冇自由
曱甴,你想點呀?

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:21 PM 發表
想試下個檢舉制有無效 會唔會好似監警會咁 得個樣
哈,如果一個投訢機制係你一投訢就會成立,呢個先係無效機制

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-13 01:23 PM 發表
委任證呢!無number呀
哈~~又委任証?其實新聞賣好多次啲委任証唔係一返工啲呀sir 就要掛心口俾你查
唔該唔好只識嗌口號,花小小時間求證下~~不要人云亦云做井底蛙

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]