• 瀏覽: 69,963
  • 回覆: 360
  • 追帖: 1
+4
首先,何韻詩又憑咩代表我,代表香港向聨合國發言

引用:
原帖由 benadsl 於 2019-7-11 09:14 發表
中國外交部發言人耿爽在昨天(7月9日)的中國外交部例行記者會上,有記者提到,“港獨”女藝人何韻詩要求聯合國人權理事會將中國除名,耿爽表示,這是癡心妄想,怎麽可能呢?她有點不自量力。

當天傍晚,@外交部發言人辦公室 發布了記者會現場視頻,原來,耿爽都被逗笑了。

在7月9日中國外交部例行記者會上,有記者提問稱,香港藝人何韻詩在聯合國人權理事會上就香港特區政府修改《逃犯條例》 ...
中女豆腐C唱歌無人聽,做戲又無人睇,為求出位,乜都肯做

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-7-11 10:13 AM 發表

佢係加拿大人.
去信加拿大稅務局,睇佢海外收入有無報稅。

其實唔知佢代表邊個NGO去,亦都唔知佢憑乜野代表香港發言,
唔好成日強調自己同志身份,就扮係minority被迫害,
根本香港從來都無迫害過同志。
以佢地嘅邏輯,由選民一人一票選出黎入議會嘅大多數議員都無權代表香港市民,
咁佢更加無資格代表香港人發言啦。

詩姐上大台為港爭光好嘢,快開演唱會必撐

引用:
原帖由 green2016 於 2019-7-11 09:29 AM 發表
耿爽好少笑,証明呢隻港女小丑真係交足戲 🤣
連耿爽都忍唔住..........笑,腐c真係掂

磨豆腐La DLLM....

普通人講幾句就咁緊張!証明心虛!

耿總身份問題唔敢講, 我就代表耿總說隨時歡迎你交回中國香港既身份証

耿爽 不爽了

引用:
原帖由 loterry88 於 2019-7-11 09:25 AM 發表

過主啦,五毛舐六狗
過主啦!反中畜牲。

引用:
原帖由 loterry88 於 2019-7-11 09:25 AM 發表

過主啦,五毛舐六狗
u can dismiss n disappear.
hk does not fit for u n there is no room for u to stay.

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-7-11 09:35 AM 發表
點解屎忽明唔同佢一齊去?
美官大部分是男性,你懂的

相信過氣女藝人要看看
成立聯合國的目的
才發言吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]