• 瀏覽: 69,962
  • 回覆: 360
  • 追帖: 1
+4
香港新聞網 <=香港中國通訊社主辦

引用:
原帖由 green2016 於 2019-7-11 09:29 AM 發表
耿爽好少笑,証明呢隻港女小丑真係交足戲 🤣
係,仲有見到耿爽板起臉孔教訓英美妓者挑釁的時候,真的很爽🤣🤣

關邊個主辦咩事,耿爽講咩,報導返出黎,無加多減少修改,唔似蘋果左cut右cut自己作

豆腐C就算把啦。

引用:
原帖由 benadsl 於 2019-7-11 09:14 AM 發表
中國外交部發言人耿爽在昨天(7月9日)的中國外交部例行記者會上,有記者提到,“港獨”女藝人何韻詩要求聯合國人權理事會將中國除名,耿爽表示,這是癡心妄想,怎麽可能呢?她有點不自量力。

當天傍晚,@外交部發言人辦公室 發布了記者會現場視頻,原來,耿爽都被逗笑了。

在7月9日中國外交部例行記者會上,有記者提問稱,香港藝人何韻詩在聯合國人權理事會上就香港特區政府修改《逃犯條例》發表言論,但被中方代表打 ...
純粹係中國內政事務,咁快快取消豆腐東施香港身材證,列佢為不受歡迎人物,趕佢返加拿大,免得整臭香港。

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-7-11 09:35 AM 發表
點解屎忽明唔同佢一齊去?
因為同基佬杰屎忽全雜交拮菊米重要D

反中畜俾人恥9笑,大快人心

引用:
原帖由 loterry88 於 2019-7-11 09:25 AM 發表

過主啦,五毛舐六狗
呢D就係你嘅反撃言論,但憑罵冇用,攞D理據出嚟反駁先有說服力

阿爺搵恃工係外國夾佢返大陸啦

引用:
原帖由 loterry88 於 2019-7-11 09:25 AM 發表

過主啦,五毛舐六狗
你話黃畜?

引用:
原帖由 u_77543 於 2019-7-11 09:18 AM 發表
條基婆玩完,所有藝人不會理會它🤣🤣🤣
容祖兒

豆腐絲講嘅嘢,人唔笑,狗都笑!

港獨黃屍!!!!

引用:
原帖由 simpson777 於 2019-7-11 09:54 AM 發表
新聞沒有說怎麼逗笑法
慢用
http://news.tvb.com/local/5d245c0fe603838d025f082f/何韻詩聯合國發言-外交部批言論挑戰一個中國原則

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]