• 瀏覽: 70,018
  • 回覆: 360
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 onepunchman101 於 2019-7-11 01:07 PM 發表

u can dismiss n disappear.
hk does not fit for u n there is no room for u to stay.
馬鹿な言葉はやめなさい。

林鄭全家英籍笑尿!

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2019-7-11 12:35 PM 發表

出咩兵?港獨少爺兵?點消滅?用磚?咪笑大人個口喇
陸戰冇可能打贏解放軍
唯一辦法係打水戰

我覺得耿爽平時不嬲都好好笑容架喎
佢笑又會關隻基婆事?
看得自己那麼高?

派條基婆過去,難怪一國兩制失敗了

引用:
原帖由 u_77543 於 2019-7-11 09:18 AM 發表
條基婆玩完,所有藝人不會理會它🤣🤣🤣
寶礦力同活色生香安全套會揾佢做代言人

引用:
原帖由 奇想二三 於 2019-7-11 12:54 PM 發表

何韻詩去之前應好好做下功課呱。
美國去年(2018.06.20)就因為頂唔住外來壓力及批評,自動從聯合國人權理事會退群了。批評壓力何來?佢老美都頂唔順的力量,豆腐詩去挑機?簡直蚍蜉撼樹!講兩分鐘咁大把,但臭史永留。

美國從聯合國人權理事會退群的前因後果
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-44545690 ...
知, 就唔會走去啦!
佢要名留青「屎」, 但去錯地方, 變成遺臭萬年.

所以爽大叔恥笑佢, 係有原因.
而搵佢呢件事打J個班, 似乎都唔知呢個理事會內係咩成員同發生過咩事.
佢老美都退出, 都唔了解下.

低B

引用:
原帖由 benadsl 於 2019-7-11 09:14 AM 發表
中國外交部發言人耿爽在昨天(7月9日)的中國外交部例行記者會上,有記者提到,“港獨”女藝人何韻詩要求聯合國人權理事會將中國除名,耿爽表示,這是癡心妄想,怎麽可能呢?她有點不自量力。

當天傍晚,@外交部發言人辦公室 發布了記者會現場視頻,原來,耿爽都被逗笑了。

在7月9日中國外交部例行記者會上,有記者提問稱,香港藝人何韻詩在聯合國人權理事會上就香港特區政府修改《逃犯條例》 ...
加麻大人妖為港發聲!

我最想知是誰邀請基婆上聯合國演講的?中國事前唔知,點解阻止唔到?

再來多次2百萬人遊行,仲有得你爽呀仆街!

不自量力 係黃絲嘅特徵之一! 騎呢古怪,不正常人類, 喜歡自抬身價 同夾硬代表他人 更是黃絲的基本要求!

今日既中國就憑一個垃圾藝人可以影響到佢,真是把我笑死了

引用:
原帖由 002534 於 2019-7-11 12:35 PM 發表

咁取消中國席位,一定會連累香港,唔好唔記得香港人參與聯合國組織既職位係要經由主權國PRC提名推薦先可參與得ga,陳馮富珍當年參選世衛總幹事都係代表PRC,而唔係代表PRCHKSAR,所有香港人參與國際組織權利都係由PRC決定 ...
所以耿爽未笑lor!佢心諗:唔識就走出黎7,但記者又問到唔答唔得🤣🤣🤣

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-7-11 09:21 AM 發表
建立在謊言之下的言論,不值回應.200萬零3的和平破壞立法局,非法集會,非法禁錮,非禮女路人,搶手機,塗鴉.
冇錯,淨係二百萬人上街呢個大話都笑死我.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]