• 瀏覽: 132,146
  • 回覆: 780
  • 追帖: 8
+19
引用:
原帖由 wongsumwing 於 11/7/2019 09:32 AM 發表
大陸嘢俾獨裁中國政府監控,知哂你所有嘢

我永遠唔會用大陸嘢,例如華爲、支付寳
又係你個白痴仔

三流公司,冇錢賣廣告,揾藉口,等執

引用:
原帖由 bananahk 於 2019-7-11 09:27 發表
人哋唔表態就洗人FB版,其實同批鬥有無分別?
無,依家佢地正正係將文革果套搬嚟用。

無錢賣廣告, 變成抵制? 哈哈....班智障搵到tvb rate card未呀?

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2019-7-11 08:27 AM 發表
Tvb減10%廣告費大把商家佬9沖
啲商家趁𠄘機墟,之後減價再買

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-11 08:47 AM 發表
中國做嘢喇不友善公司
將以上商戶加入不可靠實體清單

班廣告商怕得罪憤青而搞到被人圍公司

引用:
原帖由 lcyllya 於 2019-7-11 09:09 AM 發表
Trip.com係中資背景嘅,d人會唔會諗多咗?
班口罩人腦袋只有雞甘大,唸唔到太多嘢,所以往往會有奇怪的想法。

現在得TVB先報導真新聞,封殺了就真係一言堂!

引用:
原帖由 rinrinrinrin 於 2019-7-11 08:57 AM 發表

間間都有可能,好心就咪老作Trip.com. 都白痴嘅,又唔去查下間野乜野背景,佢地會支持黃人真係乜都得。
見到trip嗰下真係嚇左跳,然後得啖笑,班暴徒究竟知唔知trip咩公司黎😂

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-7-11 08:26 AM 發表
罷買?! hktvmall 升到爆曬機
由我做起

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2019-7-11 08:28 AM 發表

蘋果真係白痴,攜程大陸公司嚟喎
毒果個作者剛剛畢業新入職好fresh, 連公司背景都未知就亂作, 或者可能毒果比689玩9左好耐, 用返呢招玩返TVB

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-7-11 09:11 AM 發表

英文又唔撚識聽,普通話又唔識……
佢地可以睇得d咩?
聽人點,呵呵

「暫緩」於TVB賣廣告

暫緩?
撤回?

反送中者有排自HIGH....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]