• 瀏覽: 40,115
  • 回覆: 291
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 chinaboyboy 於 2019-7-10 10:24 PM 發表

唔重要唔緊要, 但你可以同人地公司話事咩?
你指寶礦力公司?

引用:
原帖由 o_0 於 2019-7-10 09:36 PM 發表
無誠意,唔回應訴求,ceo要下台,解散管理層,如果做唔到,持續抗爭。

台詞係咪好熟呢  
仲有係限時明天午時要回應, 否則行動升CUP

五大訴求
1. 撤回昨日叫TVB回應公衆訴求的言論
2. CEO下台
3. 與黃人說不
4. 取消贊助遊行
5. 同TVB道歉
一人一句Facebook炸佢

引用:
原帖由 o_0 於 2019-7-10 09:36 PM 發表
無誠意,唔回應訴求,ceo要下台,解散管理層,如果做唔到,持續抗爭。

台詞係咪好熟呢  
抽得靚~~~

引用:
原帖由 番梘強盜羅拉 於 2019-7-10 09:35 PM 發表
一日唔炒始作俑者,一日杯葛大塚製藥所有產品

http://www.otsuka.hk/index.html#contactus
呢到有哂香港大塚所有產品

👍🏼

一人一電郵投訴豆腐婆!!!
如果她用加拿大護照入境外國即係她用了他國身分

日本仔即刻跪低,班垃圾暴徒心碎了

引用:
原帖由 醉雞燈神 於 2019-7-10 22:31 發表
tbb本來係偏黃,依家俾人擺上枱,被迫變咗紅媒
佢地要人聽哂佢講. 只可以播佢地想播的. 佢地唔只要黃, 仲要好extreme 果隻, 生果日報就ok la. Now 同老人家講唔比睇any newspaper except appledaily. 佢地會幫你uninstall other news app and help you install appledaily app.

有次人話TBB 好Blue. 我同佢講, 七警單野好似TVB 出架喎.

佢無聲出.

引用:
原帖由 佐藤佑藤好唏噓 於 2019-7-10 10:32 PM 發表

你指寶礦力公司?
當然啦, 中國市場重唔重要, 佢地公司最清楚, 如果佢地唔比滿意既回覆我地, 我地就睇下中國網民會點對佢地既產品, 我地只係做正確既事, 岩唔岩, 中國人會自己定奪

估唔到tvb真係親中 連中國都出手

引用:
原帖由 cskch 於 2019-7-10 10:35 PM 發表

佢地要人聽哂佢講. 只可以播佢地想播的. 佢地唔只要黃, 仲要好extreme 果隻, 生果日報就ok la. Now 同老人家講唔比睇any newspaper except appledaily. 佢地會幫你uninstall other news app and help you install appledaily app.

有次人話TBB 好Blue. 我同佢講, 七警單 ...
tbb今次同佔中,都好明顯地選擇路人來訪問啦

引用:
原帖由 佐藤佑藤好唏噓 於 2019-7-10 10:22 PM 發表

乜大陸真係咁重要咩?
咪玩啦14億人口既市場啊

引用:
原帖由 會計界選民 於 2019-7-10 09:58 PM 發表

咁玩法遲早好多公司撤資。
人哋要賺錢養人
咁咪好囉,神憎鬼厭,功德圓滿

引用:
原帖由 lok3387 於 2019-7-10 10:39 PM 發表

咪玩啦14億人口既市場啊
唉, 個家有成14億人口, 但真正搵到錢養家又有幾多人呢?

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2019-7-10 09:36 PM 發表
正式宣佈 就算寶礦力 及pizza Hut 重上tvb平台賣廣告

都唔會買
Pizza hut都係咁仆街?

呢D道歉完全無誠意,唔接受

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]