• 瀏覽: 40,103
  • 回覆: 291
  • 追帖: 1
+9
睇下日本仔點對付郭救生員,就知道香港寶礦力班人嘅下場!

引用:
原帖由 cskch 於 2019-7-10 09:30 PM 發表
大獲. 咁黃洗唔洗抵制番佢. 藍又洗唔洗買番佢.
B: 暫援CUT 廣告. 唔收貨. 一定要撤回個email. 同保證以後係TVB 落廣告.
Y: 點算好.

新聞來源連結:
https://hk.finance.appleda ...
我都致歉,因為已通知大陸同胞,呢D低劣飲品,影響健康,可以小D人飲當做善事

總公司識計數

第一段話長篇先講產品多好,對健康多好,然後簡短講引起不便致歉。沒有邏輯關係,或者是説暴力有益健康?

提示: 違規內容已被屏蔽
又要出面又要熬底 呢班香港管理層堅無用  要就堅持到底去佔領日本總公司嘛 好似要TBB回應咁插班日本仔

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2019-7-10 10:07 PM 發表

遲d上街抗議d人個個手執一樽寶礦力,仲好過比錢系電視賣廣告😍全球都睇到寶礦力人海,仲要增加埋銷量,超勁
咁你不如同佢地傾傾叫佢地企硬, 睇下人地彩唔彩你先?

引用:
原帖由 cskch 於 2019-7-10 09:38 PM 發表

暫援CUT 廣告. 唔收貨. 一定要撤回個email. 同保證以後係TVB 落廣告.
最重要炒公關

黃絲膠層見market指向廢青,寧願得失廢老,點知搞獲屎出黎

引用:
原帖由 o_0 於 2019-7-10 09:36 PM 發表
無誠意,唔回應訴求,ceo要下台,解散管理層,如果做唔到,持續抗爭。

台詞係咪好熟呢 
你又真係抄得幾足嘅。

引用:
原帖由 yellowfire 於 2019-7-10 21:47 發表

同公司產品剛才搵軟飯澤代言人賣廣告
件黃X肯定個位唔細
我會堅拒呢D黃X產品
一定係公司決策人,照常呢d敏感話題要請示高層

引用:
原帖由 SuperAvengers 於 2019-7-10 10:08 PM 發表

學哂林奠應方式, 藍屍一定收貨
哈哈..我地一樣會學班低B暴徒學生一樣回應, 又睇下邊個夠硬淨囉?

引用:
原帖由 o_0 於 2019-7-10 09:36 PM 發表
無誠意,唔回應訴求,ceo要下台,解散管理層,如果做唔到,持續抗爭。

台詞係咪好熟呢 
邊個講架

屌,甘快淆底!佔中畜打飛機打得一日

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]