• 瀏覽: 40,105
  • 回覆: 291
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 學民高潮~黃之瘋 於 2019-7-10 22:30 發表
好簡單!如果唔想全香港全中國人抵制暴礦力
1. 寶礦力香港最高負責人及有關人士問責或辭職
2. 發公開信道歉同必須表明立場反對示威暴徒
消費者向補礦力提出五項要求

1.CEO領導層要引咎辭職

2.唔係暫援落廣告聲明
一定要撤回落廣告聲明

3.要公開同消費者對話

4.發公開信道歉同必須表明立場反對示威暴徒

5.同保證以後係TVB 落廣告.

引用:
原帖由 佐藤佑藤好唏噓 於 2019-7-10 10:41 PM 發表

唉, 個家有成14億人口, 但真正搵到錢養家又有幾多人呢?
唉,咪玩啦,買支野飲姐,洗唔洗講到養家又剩?  大佬,幾蚊咋喎,你真係當大陸人連茶葉蛋都食唔起啊?
做人唔好咁低智啦,唔該

引用:
原帖由 佐藤佑藤好唏噓 於 2019-7-10 10:41 PM 發表

寶礦力係中國係銷售額一年係60億呀

寶礦力快交人

引用:
原帖由 chinaboyboy 於 2019-7-10 09:46 PM 發表
等我地都要好似D暴徒咁, 最少立返5條條款, 唔答應晒都唔會就咁算數 
好提意!👍👍👍👍

我好耐無去幫襯pizza 黑
我們喜歡Pizza Express

個道歉好敷衍

引用:
原帖由 o_0 於 2019-7-10 09:36 PM 發表
無誠意,唔回應訴求,ceo要下台,解散管理層,如果做唔到,持續抗爭。

台詞係咪好熟呢 
掃球

炒晒班香港黃x員工,得罪中國14億人是很不化算的事黃x 又柒左喇

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-7-10 09:42 PM 發表

黃人自作主張搞死公司,睇怕元兇要去生果揾工了
黃人頭先仲大大聲話撐住
咁快就撐唔住

廢青們=>又再一次給煽重, 不知就裡就做了傻仔
寶礦力=>賺了一少筆(可能),但現在兩邊不討好 , 兩邊人都不會再買 !!!

我地呢d正常人, 睇住佢地兩番人黎笑, 哈哈~

引用:

五講遠的,凈講廣州,深圳,東莞,佛山等珠三角地區都有幾千萬人口啦。真系五好睇少消費力。

堅持一定要全球抵制寶礦力⋯⋯

香港寳礦力玩撚完

我中意飲Gatorade佳得樂多D,寶礦力越來越唔掂!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]