• 瀏覽: 77,399
  • 回覆: 743
  • 追帖: 2
+34
引用:
原帖由 xx36 於 2019-7-10 04:01 PM 發表

我愛hk 所以吾會破壞
近日金句

附件

66114199-2305720629514747-8262789269525889024-n.jpg(33.42 KB)

引用:
原帖由 oyear 於 2019-7-10 03:59 PM 發表

我想講如果用膠貼貼,d貼紙 洗死呀姐
最後要幫呢班人清理都係一班辛苦嘅清潔工人,D清潔姐姐真係幾慘,搞貼什麼連濃牆果D仆街真係幾冇人性!!

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 04:00 PM 發表

香討文宣組, 你近排很忙!
我希望你知道及加入連登文宣組姐,兄弟爬山各有各做,你唔好挑釁我喎,你係鬼?

旺角豉油街穿彌敦道去砵蘭街

引用:
原帖由 healchu 於 2019-7-10 04:05 PM 發表

係我錯,對住你呢啲小學雞港獨L講道理係冇用的。
知錯喇! 對住你呢啲媚共講道理係冇用的。不過, 你知錯, 好過林鄭

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 03:54 PM 發表

文革係批鬥到毛澤東眼中的敵人致死!
連儂牆紙仔只是對政府不滿!
你理得文革係咩性質
依家就係 連農牆即係 文革既大字報

用黎批鬥警察,官員。

一梗一樣就係人民政治狂熱。
分別只係四人幫借毛澤東受人民愛戴, 搵愚民在社會興風作浪。 出發點好正義架,到做出黎就係互相攻擊

今日黃絲搞咩反送中,魚旦革命,旺角暴動, 沖擊立法會。 在港大批鬥校長,唔比白車救人, 星期日攻擊個女人, 又打警察,暴力阻住警察番工。
今日又貼埋 大字報

完全就係文化大革命,一模一樣甘暴力。

我想話你知, 泰國黃衫軍打紅衫軍都係有一方係建制黨, 另一方係反對黨。 結果一樣係愚民暴動互相攻擊,最後要泰王和軍方出黎鎮壓,社會先可以安寧。

你班人依家周圍貼就係破壞環境, 違反法例

引用:
原帖由 marychin 於 2019-7-10 03:01 PM 發表
FACEBOOK, WHATAPPS GROUP 仲未寫夠...
因為佢哋病情嚴重咗

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 04:08 PM 發表

知錯喇! 對住你呢啲媚共講道理係冇用的。不過, 你知錯, 好過林鄭
你錯喇,我都反林鄭,但你班人破壞社會秩序,就人人得而誅之

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2019-7-10 04:06 PM 發表

我希望你知道及加入連登文宣組姐,兄弟爬山各有各做,你唔好挑釁我喎,你係鬼?
香討只許盲撐政府的支持者發言嗎?

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 03:03 PM 發表

內容原全不能比較!
文革海報 : 係中共的文宣工作
連儂牆貼紙 : 係愛香港人各自的心聲!
咪一九樣係黃衛兵嘅文宣工作

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 03:03 PM 發表

內容原全不能比較!
文革海報 : 係中共的文宣工作
連儂牆貼紙 : 係愛香港人各自的心聲!
你地破壞香港, 夠膽死話愛香港.

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 04:05 PM 發表

近日金句
刑事又合理化 唉 無得救講多哂氣

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 04:11 PM 發表

香討只許盲撐政府的支持者發言嗎?
點都好過你地啲視法治如無物嘅黃人

引用:
原帖由 Herme 於 2019-7-10 04:11 PM 發表

咪一九樣係黃衛兵嘅文宣工作
香討文宣工作靠曬你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]