• 瀏覽: 77,391
  • 回覆: 743
  • 追帖: 2
+34
引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 04:36 PM 發表

香港有表達自由:基本法話
咦,唔係話香港無自由咩?88啦!

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-7-10 04:34 PM 發表
呢班人根本洗腦式要人認同,支持。
依個討論區唔同”那個洗腦討論區‘ 我去看一看。真係歪理滿天飛。

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-7-10 04:28 PM 發表

香港傻人多都無計
aiii...   sad eh but it is true.

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2019-7-10 04:32 PM 發表

暴徒做錯推政府,林鄭。

7大棟樑5大訴求+抹黑警察,林鄭錯,警察錯,自己犯法冇錯,教壞左一班冇腦,又引左一班牛鬼蛇神壞人,一股歪風形成左。

暴民多L謝犯文。

再搞落去,殺人放火,姦人擄掠叫住不撤不散,齊上齊落就5比告。 ...
一定搞唔到落去, 不過後續有很大機會, 會斷送了一少撮年青人的前途

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 02:58 PM 發表
真估不到香港人對林鄭甘不滿
忍無可忍

嚴禁標貼,送官究治!不過黃尸大曬,警察撞,立法會照破壞!

咩叫流膿長?

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 02:53 PM 發表
【明報專訊】近日各區有人自設連儂牆,畀市民表達心聲,由於各種原因,部分「連儂牆」被清除,但亦有街坊挺身護牆,不單令連儂牆力保不失,更日益壯大。

你個區有連儂牆嗎?

新聞 ...
蠢人牆,有種簽名連身份證,光明正大,做賊呀!偷偷摸摸!

以前笑國內同胞大字報, 依家學到十足十。妖!

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 02:53 PM 發表
【明報專訊】近日各區有人自設連儂牆,畀市民表達心聲,由於各種原因,部分「連儂牆」被清除,但亦有街坊挺身護牆,不單令連儂牆力保不失,更日益壯大。

https://fs.mingpao.com/pns/20190709/s00046/3c74c875fdc4eea2af18b86c99b51000.jpg

你個區有連儂牆嗎?

新聞 ...
社會要一視同仁,即係貼街招,貼海報,貼商業廣告,貼乜都得啦,成個香港所有地方任貼!

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 03:03 PM 發表

內容原全不能比較!
文革海報 : 係中共的文宣工作
連儂牆貼紙 : 係愛香港人各自的心聲!
即係文革海報,有乜分別

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 03:17 PM 發表

好彩「23條」係2003年立法不到! 正於「返送中」係2019年立法不到!
貼D紙仔表達對政府不滿, 又話人犯法!
暴力唔犯法?表達對政府不滿要用暴力?

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 04:39 PM 發表

撕一張, 貼返2,000,000+4張!
你有咁多紙咪慢慢貼law,傻仔

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 03:03 PM 發表

內容原全不能比較!
文革海報 : 係中共的文宣工作
連儂牆貼紙 : 係愛香港人各自的心聲!
好多人愛你老毛

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-10 03:59 PM 發表

真心愛香港的香港人係唔會香港和大6一樣!
真心愛大6, 可以返大6!
On鳩,香港係中華人民共和國領土,反中嘅快走

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]