• 瀏覽: 47,431
  • 回覆: 369
+7
口罩狗

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-10 10:26 AM 發表
戴囗罩乞衣人越黎越恐怖
你唔好再扮義士 你跟本就係義士

又係喎!

John Lennon 代表「妒忌、憤世嫉俗、高調、靠黐、滿口歪理、精神有問題」!一般人只識佢一字「Peace」。
Paul MacCartney 代表「寬宏大量、實事求是、低調、沉默是金、深藏不露」!一般人識佢係一個字「Talent」。

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-10 10:14 AM 發表
由市民自發設立的「連儂牆」在全港遍地開花,大埔港鐵站行人隧道,被市民稱為「連儂隧道」,貼有大量為香港祝福及替港人打氣的貼紙。...

追債咁?週街貼!駛唔駛呀

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/rea ...
垃圾報紙報導垃圾

又話撕一貼十

引用:
原帖由 CANC200171 於 10/7/2019 11:05 發表
點解呢D [ 個人私隱 ] 就無人報道
但。傳媒都係狠警察

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-7-10 11:33 AM 發表

唉,輕鬆D啦,做人做到成日受人壓迫咁生活都好痛苦架,唔好亂諗野,唔好九唔搭八啦!你自己同你屋企人冇受到過警察不同程度嘅迫害嘛? ...
呢班粉腸持住人多同後面有人支持, 如果有事佢地跑得快過你同我....所以肉體上應該無受到警察迫害, 不過精神上或者心靈上就難講...腦洗壞咗而家暫時係無得換....

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-7-10 10:20 AM 發表
挑,你咪貼囉,我行過望都唔會望。
我都係唔望,好硬膠, 做埋曬啲小學生行為

我行過都見到一個女仔拎住一疊memo紙, 一個人貼幾十張~作用何在呢?

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-7-10 10:40 發表

周圍貼係犯法的,知唔知?我理得你貼文匯定大公,一樣要撕,不過喺你呢班人眼中仲邊有法律,自己就是法律。
起佢地住邊, 貼到佢一屋都係.

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-10 12:02 PM 發表
警察做埋食環份工,順便捉埋老鼠得無?
早幾日係旺角咪捉咗幾隻囉

請撕埋輕鐵河田站對出果度,好眼冤

引用:
原帖由 不是靚靚 於 2019-7-10 12:04 PM 發表

香討淪陷左啦,留言個班基本大陸人
原來你係國內人?

小學鷄行為!!!真是智障兒童!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]