• 瀏覽: 47,415
  • 回覆: 369
+7
連登班垃圾除左識依d濕鳩野仲識乜

隨街亂咁貼埋啲垃圾, 呢啲又乜玩法?食環署做嘢啦, 見到有人再貼, 即派告票, 對付呢啲人, 根本唔使同佢地客氣。

百幾條差佬去撕街招浪費警力

引用:
原帖由 hei@hei 於 2019-7-10 12:02 PM 發表
應該一把火燒晒佢
好快有更多曾灶財出現

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-10 12:01 PM 發表

做埋食環份工?真奇怪
見到咪順手掉囉
即係自己推開門, 見後面有老人家小朋友都會推住等佢行埋, 不過自私L就會覺得好奇怪囉

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-10 10:15 AM 發表
學晒班左派,玩呢啲文革嘢!
根本就係紅衛兵的後代

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-10 10:14 AM 發表
由市民自發設立的「連儂牆」在全港遍地開花,大埔港鐵站行人隧道,被市民稱為「連儂隧道」,貼有大量為香港祝福及替港人打氣的貼紙。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190710/720pix/1562701199_ef9b.jpg

追債咁?週街貼!駛唔駛呀

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/rea ...
全港食環署去左邊? 清曬佢啦!

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-10 10:24 AM 發表
警察自己撕走犯罪證據?無上過學堂?
貼牆者犯法證據?

黃衞兵將文革復興
所到之處唱黃打藍、批鬥、人多勢眾恐嚇、破壞公眾秩序,霸路令交通癱瘓⋯⋯製造大量垃圾⋯⋯打警察、破壞公物

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-7-10 11:35 AM 發表
撕街招用百警 唔係怕L咗d靚仔呀 真犀利
黃衛兵最鍾意蝦老弱, 唔通想清潔工被圍?

小學雞搞''革命'',係咁上下。你估佢哋可以上戰場打仗嗎!

貼 無限 防不勝防 好玩

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-10 10:24 AM 發表
無人睇又撕乜鬼,係咪即係驚?
口罩戴乜鬼又吾系靚仔,係咪即係驚?

咁鬼核突,早就應該撕走哂啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]