• 瀏覽: 4,617
  • 回覆: 47
【新增譚文豪回應】警察前晚(7日)除無理「包抄」正在撤退的和平佔路者和無辜路人外,更不當推撞在場記者和議員,甚至「老屈」記者襲警;基督教傳媒《時代論壇》在YouTube上載片段,其記者亦撰文還原真相,指他當時站在警方防線前第一排,身後有數十名記者,惟警察突然把他撞跌在地,周圍記者大呼對方...

黑警執法
知法犯法

黑過墨汁
妨礙司法
十分可惡

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20190709/59802700

「平果妓者」就係警察前面,阻差辦公都未同佢哋計,呢頭又想老屈警察撞跌佢哋。
引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-10 07:29 AM 發表

【新增譚文豪回應】警察前晚(7日)除無理「包抄」正在撤退的和平佔路者和無辜路人外,更不當推撞在場記者和議員,甚至「老屈」記者襲警;基督教傳媒《時代論壇》在YouTube上載片段,其記者亦撰文還原真相,指他當時站在警方防線前第一排,身後有數十名記者,惟警察突然把他撞跌在地,周圍記者大呼對方...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/201 ...

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
證明64暴徒阻住軍人清場,先會死咁多人

根本記者就唔可能永遠在警察前面採訪,人地清緊場你就在人地面前阻住做野,採訪足球都唔會人地射緊波走入場中採訪啦

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-7-10 07:46 AM 發表

「平果妓者」就係警察前面,阻差辦公都未同佢哋計,呢頭又想老屈警察撞跌佢哋。

有片為證 
冇得抵賴
若有阻差
請予拘控
黑警枉法
襲擊記者
老屈老砌
一同受審
嚴正執法
毛謂老吹

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-7-10 08:16 AM 發表

證明64暴徒阻住軍人清場,先會死咁多人
比擬不倫

採訪要採到咁埋身

回覆 引用 TOP

你就講得啱啦,好彩有晒片為證。
呢次「平果妓者」想造老屈報導都造唔到,唯有夾埋無公信力嘅「妓協」做 SHOW。
引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-10 08:59 AM 發表

有片為證
冇得抵賴
若有阻差
請予拘控
黑警枉法
襲擊記者
老屈老砌
一同受審
嚴正執法
毛謂老吹

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
引用:
原帖由 discussfriends 於 2019-7-10 08:23 AM 發表

根本記者就唔可能永遠在警察前面採訪,人地清緊場你就在人地面前阻住做野,採訪足球都唔會人地射緊波走入場中採訪啦
根本當時部份記者就係直接或間接協助緊暴徒, 當日直播已經睇得好清楚。

妓者根本等住俾人推

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-7-10 09:02 AM 發表

你就講得啱啦,好彩有晒片為證。
呢次「平果妓者」想造老屈報導都造唔到,唯有夾埋無公信力嘅「妓協」做 SHOW。

...
係?
咁點解襲警都唔拉佢?
隻警犬唔係怕咗個記者呀哇~

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-7-10 09:05 AM 發表

根本當時部份記者就係直接或間接協助緊暴徒, 當日直播已經睇得好清楚。
唔明
點直接間接協助邊個暴徒?
可唔可以講清楚啲?

革命无罪 造反有理 gogogo

回覆 引用 TOP

員佐級協會~你地以後檢點d~以後辦聚餐吾好請露波露底既大媽助慶啦~尋晚睇啤利晩報林匡正放d相出黎嚇9死大少奶啦~

前人大痰餵豬~你有冇搞L錯??做打手引前中聯辦班中方貪官入哂去警隊同老廉到玩大6果套貪官文化??

特9你個死pok kai替英國做漢奸潛藏港府廿年控制特衰正苦甘害9我地港人??做漢奸做到你個pok kai甘Lpok kai???

提示:支持鍵盤翻頁左 右