• 瀏覽: 89,678
  • 回覆: 547
  • 追帖: 2
+58
引用:
原帖由 二叔公 於 2019-7-9 04:14 PM 發表

乜香港法例標準可以未經對方同意隨便觸摸異性身體任何部位咩?你老母乜可以隨便比陌生人摸嗎?
是非黑白都分別唔到,我覺得閣下有如此思維真的非常之可憐。 ...
條友可能係暴徒一份子 睇佢留言就知無人性

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-7-9 03:10 PM 發表

捉手肘都叫非禮,山西傳統?
你眼有病就睇醫生啦!

咁我哋可唔可以咁對你家姐細妹或者伯母?

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-7-9 03:10 PM 發表

捉手肘都叫非禮,山西傳統?
非禮是指未經對方同意或意願、同性異性之間的身體接觸,含性意識。所接觸的部位可能但不限於是敏感部位(乳房生殖器官臀部),接觸或其他部位同樣有可能視為非禮行為

引用:
原帖由 montejo 於 2019-7-9 04:19 PM 發表

條女應該拉低條友口罩先,再用長指甲插眼
無可能啦 睇片俾咁多人捉住哂手

引用:
原帖由 haydenkayla 於 2019-7-9 03:01 PM 發表

咁你咪黑名單左好多人? 你話人, 自己咪又係一樣容納唔倒其他人意見?
我冇轉移視線, 上面係我睇錯同果位網友講左sorry, 轉移視線係你地d只係講單方面既人, 雙方根本都有問題
唔好轉移視線, 就成立獨立調查委員會 ...
犯完法就雙方都有問題!!!…

引用:
原帖由 lamltt2 於 2019-7-9 04:22 PM 發表

無可能啦 睇片俾咁多人捉住哂手
佢有段時間可以,不過可能太驚,又要保護財物和胸部

圍人嗰班畜生會唔會驚到要跳樓。

點解博晒老命遮住塊面

呢個受害者擺明原先就係搞事分子搞警察,不過而家可以訪問下佢有咩感受

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-7-9 03:09 PM 發表

冇錯,同個女警一齊上法庭對質
啱呀, 一齊上庭, 睇下個法官會點判!問題係, 果班暴徒敢咩? 而家對方就敢去報警呀。

甘耐未讚過大紀元,最要讚嘅攝記充分留下暴徒的回億,張張相都係精品。無錢叫雞就死開啦,將示威人仕拉到新低點。同某耳猿襲擊女政府工作人員有更過份感覺。仲要旁邊有一大班人。人?真係人?不知所謂。

其他黑衣女都有機會成為女主角之一

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]