[本港新聞評論] 【有片】遭誤當女警私刑凌辱 女商人報警緝兇

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-9 02:57 PM 發表

係咪呢個非禮?
捉手肘都叫非禮,山西傳統?

三大不能買的盤:屯門樓 四小龍 美孚
1.美孚太舊,等於一個垂垂老人
2. 屯門太遠,風水又差
3. 四小龍,太密集,住到好像雀籠
熱賣及精選
白衫肥仔:哼!妳合作啲俾我摷下咪反抗,我咪早啲俾妳走囉!係你迫我㗎!唔關我事㗎!

回覆 引用 TOP

黃官為禍, 就係因為之前果啲輕判...
今次一定要嚴懲呢班pk...

回覆 引用 TOP

班暴民學棍明目張膽不斷暴力襲擊同上下其手非禮, 警方要盡快緝捕有關暴徒同色狼啊... 拉到, 三五年精彩人生少不了...

回覆 引用 TOP

呢個女仔讀聖賢書???

附件

videoplayback_446.png(1.26 MB)

2019-7-9 03:29 PM

videoplayback_496.png(1.17 MB)

videoplayback_506.png(922.77 KB)

videoplayback_508.png(1.02 MB)

videoplayback_450.png(1.23 MB)

白衫男出黎自首啦

回覆 引用 TOP

班妓者睇戲都冇個人肯出聲

回覆 引用 TOP

用人地個西來磨自己look9,9官唔係想放生阿麻。

回覆 引用 TOP

我剩係見到條肥仔好勇武咁攬實個女人

回覆 引用 TOP

心寒

回覆 引用 TOP

玩2下就冇後果???

附件

videoplayback_113.png(1.23 MB)

2019-7-9 03:47 PM

videoplayback_119.png(1.06 MB)

videoplayback_183.png(1.03 MB)

videoplayback_199.png(1.09 MB)

videoplayback_200.png(1.11 MB)

回覆 引用 TOP

故勿論受害人是警察或商人,對方是一個小女人,幾十人圍著佢,恐怕插翼難飛。有彪形大漢,施以熊抱,又有人掰腿,拉手,扯衣服,受盡淩辱。
你哋自稱義士,反對警方暴力鎮壓,更不應對待一個所謂擠身人群嘅不知底蘊女子,更甚重有人用相機拍下受害人掙扎痛苦嘅面部突寫。
已所不欲,勿施於人,這是個人的道德操守。假如受害人是你的親人或朋友,你哋是否一樣咁開心?

引用:
原帖由 dustin 於 2019-7-9 02:27 PM 發表

委咩任証呀?
佢唔係警察呀, 生意人呀?!
係咪係街見到賊, 都要出示委任證先拉得呀?
垃圾黃絲不嬲都弱智

富甲半屋

回覆 引用 TOP

我諗應該拉到人

其疾如風,其徐如林,侵掠如火,
不動如山,難知如陰,動如雷震。

if not rise, then drop, otherwise cow skin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 portlandjimmy 於 2019-7-9 03:48 PM 發表

故勿論受害人是警察或商人,對方是一個小女人,幾十人圍著佢,恐怕插翼難飛。有彪形大漢,施以熊抱,又有人掰腿,拉手,扯衣服,受盡淩辱。
你哋自稱義士,反對警方暴力鎮壓,更不應對待一個所謂擠身人群嘅不知底蘊女子,更甚重有人用相機拍下受害人掙扎痛苦嘅面部突寫。
已所不欲,勿施於人,這是個人的道德操守。假如受害人是你的親人或朋友,你哋是否一樣咁開心? ...
根本係暴徒 依家D人矛頭淨係針住警察
https://youtu.be/qht5-ArZroE
呢一段又點計 片中當然事主唔係女人 但班垃圾廢青打人呢

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。